denizadaalpp Feridje bnm basta 20.haftaya kadar fln hep tuzlu eksi cekti ozmndan beri tatli istiyooo ikiz erkek ikiside😋
Busraa32 Feridje hep ekşi yedim ekşi çekti canım tatlı çok nadir istemiştir hatta çikolataya asla hayır diyememe rağmen hiç istemedi canım bebeğim erkek 😊
Aysel_bilgekaan BilgeKaganVeAnnesi benimde ilk ekşi sonra tatlıya döndük 24+4 üz ve sanırım aynı isimleri koyuyoruz😆
BilgeKaganVeAnnesi Aysel_bilgekaan ayy görünce çok sevindim malesef cahil demeyim de 😀😀😀😀 neyse kız ismi diyip beni cildirtanlar var 😀😀😀😀 çok severek koycam Rabbim izin verirse 😍😘😗 bende 37 haftayim Rabbim kucaklarimiza almayı nasıp etsin 😍😘😗
Eceyavuz Feridje ilk 4 ay surekli turşu suyu ictim ve hergün turşu suyu çekti canım ama oğlum olcak inşallah
Buket27 Eceyavuz bazen derler ekşi kız diye bence hıc alakası yok bende 4 bucuk ata kadar ekşi yemekten öldüm tatlıya da tiksindim ama ve oglum olacak insallh
Bilgeeferhat Feridje 9 ay boyunca tatlı yedim ki çokta şerbetli tatlıyla aram yoktur ama gece bile kalkıp yiyordum 😄 ama erkek tatlı kız ekşi hurafe annem ekşi sevmez kardeşimde hep ekşi meyveler tüketti
Aysel_bilgekaan BilgeKaganVeAnnesi bana da öyle yen çok bilge kız ismi diye ama unısex bir isim diyorum artı Kaan ı da tek isim değil diyip susturuyorum yoksa bende de o sorun var😊hadi az kalmış inşallah tek avazda doğurursun sağlıkla gelsin bebişlerimiz
BilgeKaganVeAnnesi Aysel_bilgekaan bencede yaa bende diyorum aslında unisex felan değil de işte 😀😀😀 bilge erkek ismi gerçekten sizin gibiler kiza koyunca kız ismi olmuş diyorum 😀😀😀 ama görünce çok sevindim eşim biraz tarihçıdır o koymak istedi bende sevince ama kulağa çok hoş geliyor 😍😘 saol canım allah razı olsun 😀😀😀
Cookie_the_pomy Feridje deli gibi acı ve ekşi yedim durdum. Acı yememi Gören baktı ve şaşırdı ☺️ Yabancı kaynaklar acı ve ekşiyi erkek , tuzlu ve ve tatlıyı şse koz diyor bide tam tersi,
Sedahatun BilgeKaganVeAnnesi valla benim de kızım olacak ilk başta ekşi acı çekiyordu canım şimdi sonlara doğru çok tatlı çekiyor☺️ İnşallah bunun cinsiyetle bir ilgisi yoktur alışverişi bitti her şey pembe 🙄😅
bsratoprak Feridje ilk aylarda hep tuzlu yedim hiç tatlı görmeye bile tahammülüm yoktu son aylarda olaylar tamamen tersine dönüyor 😊
Berfinberf Feridje aşşşırı şekilde tuzlu çekti canım:) tatlının her çeşidini çok severim normalde ama asla canım istemedi hatta bu yüzden seninki kesin kız dediler:) yalnız benim şuan son günlerim ve bildiğin adet öncesi tatlı krizi yaşıyorum😬
ylzzz Feridje bende tatlıdan tiksinmiştim. Şimdi yiyorum ama benim de erkek 😃 ekşiyi çok sevmeyen ben limon tuzlayıp yiyordum ilk aylarda
CerenAkbulut Feridje ekşi bendede aynen bütün hamileliğimde limonata falan içtim limon yedim meyve yedim
Esramese Feridje agzima ömrümde surmedigm sey turşuyken oglumda cok lahana turşusu yedim hatta kendim kurmuştum