Asd92 Feridje Az evvel öğrendim oğluşm olacağını. Ama hem tatlı hem tuzlu yedim😁bu yuzden pekte güvenmeyin tatlı tuzlu meselesine
Beyza1234r Feridje bende de aynı şekil ilk hamileligim ve erkek bebegim ne kadar ekşi ve tuzlu varsa yiyorum zaten ekşiyi çok severdim eskidende pek tatlı sevmiyorum 😂😂
Sweetblonde88 Feridje canım hep tuzlu ekşi cekti oğlum olacak şimdi 26 haftalık olduk bir iki haftadır ye tatlıyı cıkar hakkıyı olayına döndük. Şekerim yükselecek diye korkuyorum.
Rukiye2709 Feridje bendeeeee 🙈 neredeyse ilk üç ay ağzıma tatlı sürmedim sürekli ekşi yedim turşu yedim. Ama sonrasında hep tatlı istedi canım
Bsraermis8 Feridje ilk aylarda hep acı ekşi zehir gibi ne varsa yedim 😁 tatlı ya bayılan beeeennn. Sonra son aylara doğru hep tatlı yeme isteği geldi deli gibi hemde ☺️ 37. Haftamıza giricez inşallah 😊😊😊 tatlı tattliii diye ölüyorum ☺️
Medineygn Feridje gebelikten önce deli gibi tatlı yerdim hamilelikten sonra ağzıma bile suremedim tatlıyı hep tuzlu eksi öyle şeyler yedim benimde oğlum oluyo
Drryy Feridje ekşi 😂😂deli gibi ekşi yiyorum artık kuscam yani fazla ekşiden ama yedikçe yiyesi geliyor mandalinaları 3 er 5 er yiyorum yeşil yeşil 🤷🏼♀️