Kdrkdr aysun_35 evet canım var tek kişi özel odalar 200 tl miş doğumdan önce yert ayırtman gerekmiş 2-3 kişilikler 90 tl di galiba ama onlarda çok yer olmuyormuş
aysun_35 Kdrkdr doğum aniden gelirse nasıl olacak :) tek kişilik en güzeli ben yanımda eşim kalsın istiyorum
Kdrkdr aysun_35 Bende öyle istiyorum tabi. Doğuma yakın başvuruyosun sanırım. Özelleikle sezeryan olacaklar şanslı bu konuda gün veriyorlar gidiyosun. Bende nasıl olucak bilmiyorum. Salı günü gidip sorucam yazarım sana 😍
Dilaemrh aysun_35 Egepol tavsiye ederim ben de hem hastaneyi hem doktorum Cemil beyi şuana kadar çok memnunum👍
Kenanizm18 Cananmehmet gecen sene ihsan atabaydı doktorum bende cok memnun kaldım cok iyidir kendisi ☺️
aysun_35 Kdrkdr maşallah Allah sağsağlim kucağınıza almayı nasip etsin.biz yolun çok başındayız 7 haftalık :)
kubrayucel412 Bende Cemil beye gittim 2 hafta önce memnum kaldım sancım vardı yoğundur diye mesaj attım dönüş yaptı sonuçlarım için aradı sağolsun şuan için memnunum iyi bir doktor soru sormaya çekinmiyorsun kibar bir şekilde cevaplıyor aklında soru kalmıyor inş bu şekilde devam eder 3 gün sonra tekrar kontrole gidicem bakalım minik kızıma son 50 gün artık
kubrayucel412 aysun_35 aysun_35 ya benim aklımda var da eşim Yok diyo bulduğum isimlere ve hiç te isim önerisi sunmuyor bende 2 hafta zaman verdim eşime isim sunsun diye yoksa ben alya yağmur düşünüyorum