Mamak Hatice_mustafa canım ayakları kanala girmiş mi hiç bilmiyorum doktorumda bişey söylemedi ama ben tekmelerini baya derinde makat bölgemde hissediyorum bazen böyle gıdıklıyormuş gibi oluyor yada afedersin gaz yapacakmışım gibi. Acaba kanala girmişmidir?
Burcu92 Mamak canım bende normal doğum çok istedim ama kızım inatla dönmedi ve mecbur sezeryan oldum. Olmuyorsa zorlama vardır onda da bir hayır.
rukiye-02 Mamak özellikle geceleri bu kız bi yerden halay müziği filan duyuyor galiba içerde halay çekiyor gece olunca gündüz benim ki de daha sakin ama yatacağım zaman bişeyler oluyor 🤷♀️😂
Mamak rukiye-02 😂😂 desene seninki halay başıı. Benim sabahları pek aktif. Akşamlarıda haraketli ama daha sakin. Bazrn kafasını bir dayıyor karnıma diyorumki tamam şimdi fırlıcak burdan ama genel olarak sakin🥰
rukiye-02 Feride24 babası konuştuğunda dururdu önceden artık ondan da çekinmiyor eşim korkuyor bu kız niye durmuyor diye 😂
rukiye-02 Mamak benim ki kesin halay başı ya 😂😂 benim kız da popoyu sol tarafıma dayıyo karnım yamuk yumuk duruyor 😅
rukiye-02 Mamak işin kötüsü komşuları da uyutmuycaz bizim apartmanda duvarlar çok ince yan taraftakiler bizim odamızda konuşuyormuş gibi ses geliyor 😥 neyse onlar da alışır 😂😂
Mamak rukiye-02 olsun canım siz sizin evden çıkarsınız tey tey diye komşularıda toplayarak bi tur halay çekersiniz fena mı olurr🤪😂ayy sağlıklıca gelsinde 🥰🤲🏻
Serap46 Mamak doğuma kadar düzelebilir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 benim de tersti 28de ama doğuma kadar değişebilir hiç belli olmaz demişti doktorum hakkaten de değişti 33üz şu an. İnşallah canı sıkılıp gene ters dönmez 😒
rukiye-02 Mamak o kadın beni yolar valla koridorda onuşınca bile gelip beni uyarıyor 🙄 derim al biraz da sen bak yapacak bişey yok 😂😂