Meralcanciftci riske atma bence git. eğer doğum başlamamışsa geri dönersin. suyun falan gelirse hazırlıklı olman lazım
Kullanicianne bazı bebekler nazlı oluyor gelmeye niyetleri olmuyor. ama sen sakin kalmaya dikkat et bebeğe de yansır
frigyalikibele cok sukur bu gunlere geldik. Benimde 18 ekim sezeryan gunum. Saglikla gelsinler... Fiziken rahatlayacagima cok seviniyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... Yinede guzel gecti hamileligim tabiki. Dogduktan sonra hersey basliuor asil. Insallah bunu iceri geri koyalim demem 😂 henuz annelik yuklenmedi. Hala nasil bakicam delice sevebilcekmiyim nasil bi duygu bu deyip duruyorum. Degisik iste bilemedim ben
    Bidamla ben de aynı şekilde heyecanlıyım. çok fazla kitap okuyorum sürekli bebek bakımı ile ilgili . senin de benden 1 hafta onceymiş . adı ne ?
    Asknp ben de elma yedim az önce . yatıştı midem biraz. ev taşıması işini biz de 6.ayda yaptık zor oluyor gerçekten kolay gelsin.. kaçıncı haftadasın
      frigyalikibele uykusuzluk hiç yaşamıyorum şükür ama oturduğum yerdr yoruluyorum çabuk bende makineyi boşaltacağım zaman dinlenerek yapıyorum 😬 Benimde sezeryan 23 ekim🙈🙊😂
        Çatı ağrısı denen şeyi yAşıyorum şuan çok canım yanıyor. Yürüyemiyorum bile
          Akşam deli gibi uykum vardı. Oh dedim şimdi uyursam sabah kadar uyanmam ama nerdeeee. 4 ü geçerken uyandım. Tabii ki mide yanmasıyla. Sağa sola asla dönemiyorum. Sabah temizlik yapılacak her yer her yerde. Bi de sanki boğazım acıyacakmış gibi yutkunurken bi acı. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Allahım sen koru. Son haftalarda olmasın.