32. Haftamdayım ve çok şiddetli sancılar çekiyorum bugün doktorum bebeğimin 2 hafta ilerden gittiğini söyledi ve şikayetlerim için progesteron verdi ama tereddütteyim lütfen bilgisi olan kullanan yazsın 😒
Progestron kullananlar tavsiye lütfen
2bebe1anne_ canım rahim için ve düşük tehlikesi için çok faydalı bi ilaç benim ilk baita düşük riskim vardı 1 ay kullandım ilk 2 hafta içtim sonra yan etkileri olduğu için fitil olarak kullanmamı söyledi doktorum hem rahim duvarını karşılaştırıyor daha sağlıklı fitil olarak kullanmak hiç tereddüt etme kullam derim biz 30+5 olduk çok şükür hiç sıkıntı olmadı
2bebe1anne_ ilk 3 ay aralıksız kullandırdı bana doktorum ama hormon olarak. Düşük riskim olduğu için değil. Oral yolla aldığında etkileri fazla bana depresyon şişkinlik ve kabızlık yaptı. Daha sonra fitil olarak kullanınca rahatladım. Bencede korkmana gerek yok zaten doktor önermiş.
2bebe1anne_
32. Haftamdayım gebeliğin başından beri hala fitil olarak kullanıyorum .
32. Haftamdayım gebeliğin başından beri hala fitil olarak kullanıyorum .
Teacherellaa ne gibi bi sıkıntın vardı ki bu kadar uzun süre kullanman gerekti
Ben hapını kullandim. 2 düşük gerçekleştirdiğimi soyledim ve onun üzerine önlem almak için doktor vermişti. 3 aya yakin kullandim. Bir zararı yok demisti doktorum
Neslihancoskun
İlk başlarda düşük riskim vardı daha sonrada erken kasılma ve sancımlarım oldu hala da kasılma ve sancılarım devam ediyor başka bir ilaçla birlikte devam ediyorum.
İlk başlarda düşük riskim vardı daha sonrada erken kasılma ve sancımlarım oldu hala da kasılma ve sancılarım devam ediyor başka bir ilaçla birlikte devam ediyorum.
2bebe1anne_ Hem düşük tehlikesi için kullandım hem de erken Doğumu engellemek için. Çok şükür bu aralar iyiyim bir şikayetim Yok. Bu durumlar için çok güzel bir ilaç olur kendileri
- Düzenlendi
2bebe1anne_ ben kullanıyorum canım bir sakıncası yok..zaten ilaç değil hormon ...rahmi güçlendiriyor başlarda düşük tehlikem olduğu için kullandım..tehlikem geçti dr. ağrın varsa devam et yoksa kes dedi ağrım olduğu için devam ediyorum bende..gece yatmadan 1 tane 200 mcg ağızdan alıyorum...
Neslihancoskun teşekkür ederim verdiğin bilgi için ilk gebeliğim çoğu insan doktor bile verse kullanmayın yorumu yapıyor insanı tereddütte bırakıyorlar
Guldenece_2525 benim de erken doğum riskim var ve ağrılarım artmaya başladığı için verdi doktor
Teacherellaa çok geçmiş olsun canım
2bebe1anne_ bende kullaniyirum gebeliğimi ilk öğrendiğim andan itibaren doktor verdi suan 6+4 üz ama belim cok siddetli ağrıyor sabahları normal mi bilmiyorum da bu ctesi kontrol var bakalm , Allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin 🙏