Minti Kızlar son 3 gün ama daha hiç tık yok. Ne açılma ne nişan sadece ara ara kasılmalar oluyor o da gelip geçici hep. Gelmeye niyeti yok sanırım
Svdbkn 9 Minti bizimde son 17 ama dün geldi aceleci kuzum 🥰🥰 Allah tez zaman da Bi avazda kurtarsın inşallah hepinizi 🧿🥰
Denizmurt Minti 39+1 olduk . Hyla ne nişan nede suyun gelmesi ikiside yok . arar bel ağrıları oluyr , kasilmalar hafif var .
misslkvc Minti benimde son 4 kala geldi hıc bır belırtım yoktu suyum geldi kucagıma aldım darısı basınıza ınsallah 🙏
Pnr347 Minti Benim de normalde 20sindeydi ama erkenci davrandı minnoşum 😇👼 Allah yardımcınız olsun, bir avazda kurtarsın 🤲🏻
Svdbkn Minti yapamadan geldi 😂 zaten hep kafa aşağıdaydı 31 haftada erken doğum olabilir dedi doktorumuz yürüyüşü falan bıraktım öyle deyince... Hurma falan almıştım yemek nasip olmadı hamileyken 😊
Minti CinarBebek gece bende de oldu kasılma ve hafif ağrıyla beraber duşa girdim çıktım uyudum gitmiş ağrı sızı pfff ne Zaman gelicekler ya
Ryhnn Bizde son 5 gün ama hiç birşey yok.kizlar tarcın yiyorum bol bol yoğurtla.karistirip ise yarasın diye yok banamisin demiyor
Esra_ss Son 20 ama hiçbir şey yok ne yalancı sancı ne bi nişan ne bi ben geliyorum geliyorum belirtisi
Burcumunannesi Esra_ss Esra benle aynısın sen kız benımde son 20gun ve hiçbir tık yok hatta muayene olcam. Bugün cqti
hedo Bizim beyin de gelmeye niyeti yok herhalde 😅 kasık ağrısı dışında bişey yok 38. Haftaya girdik bugün ama hala tık yok