Sbnm06 hanimefendi bende saglikciyim. Evleneli 10 ay olacak. 4 5 ay korunmadik cocugumuz olmadi. Ben ve esim tahlil yaptirdik. Esimde sperm hareket ve sayisi iyi fakat morfoloji %0 cikti ozellikle kendi calistigim doktorlara baktirdim. Tabi bir panikle ankarada ki profesor kaan aydos var ona gittik. Bizden birsuru gereksiz ve pahali tahlil istedi ama ilk gorusmemizde bize yapilan arastirmalarda cocugu saglikla dogan bir suru kadinin esinin dogumdan sonra tahlil verilmesi istenmis ve bircogunun morfolojisi kotu cikmis. Yani simdi ki doktorlar kesinlikle morfolojiyle ilgilenmiyorlar. Ozellikle tup bebek uzmanlari. Tabi biz yine de hemen bebek istedigimiz icin kendimizi tup bebek merkezine attik tum surec cok iyiydi mukemmel embriyolar olustu en iyi kalitede bana transfer edildi ve tutmadi. Cok uzuldum agladim. Aradan iki ay sonra bi doktorun onerisyle rahim filmi cekildim ve bir tupumun tikali oldugunu ogrendim onu da actilar ilacla film cekimi esnasinda. Bu film cekildigim ay kendiligimden hamile kaldigimi ogrendim suan 13+4 gunluk hamileyim. intwrnette her kafadan bi ses cikiyor bizde onlara kapilip maddi manevi cok yipranmistik. Fakat iciniz rahat olsun sperm sayisi ve hareketi iyiyse hicbi problem yok. Bize doktorumuz erkeklerin %80 inin morfolojisi bozuktur ama sperm tahlillerinde sayi ve hareketlilige bakildigi icin bu fark edilmez bu yuzden endiselenmeyin dedi. Gercekten de oyle oldu.