Ozge3747 Sbnm06 Olmaz demiyorum ama bazı doktorlar bu durumu önemsemiyor normal yolla dene diyor, bazıları da önemsiyor. Bizim olmadı normal yolla ama olanlar da var. Sadece olursa da düşük ihtimalin fazla olur diyorum. İyi araştır sadece
Ozge3747 Sbnm06 İlaçla değşl de daha çok vitamin takviyesi ve beslenme düzeniyle düzelebilir. Dna hasarı testi yaptırmanı tavsiye ederim, eğer fazla hasar çıkmazsa işin daha kolay olur.
[silindi] Sbnm06 evet canım kaldım . 31 haftalığız şuan . Eşimin tek yaptığı sigarayı azaltmak ve sağlıklı beslenmek oldu . Zaten ürülog bu morfoloji ile hamile kalınır ama Yine de sağlıklı beslenmeye başlamalısın demişti . 4 ay sonra gün vermişti yeniden değerlere bakılacaktı . Bizde kendimize söz verdik 4 ay boyunca hiç stres yapmayaz internetten araştırma yapmayacaz kafaya takmayacaz dedik . Eşimin kontrole gitmesi gereken güne 2 gün kala sabah bana sen hamilesin dedi . Ben hiç birşey hissetmiyordum ama . Nerden çıkardın dedim . Öyle hissediyorum dedi . O işe gider gitmez test yaptım . Çook yeni bi hamilelikti . İnan kalp atışını duyana kadar asla inanmadım 🙈 kafamdan o kadar silmiştim ki . Vazgeçmiş gibiydim .
gezentianne Sbnm06 Evet normal yolla. 8 ay korunmasız gebe kalamamıştım doktora gittik eşime morfoloji sorunu cıktı ilaç verdi proxeed plus. 2 ay sonra gebe kaldım. Ama kafadan atmıştk olmuyor diye bunun etkisi olabilir..
Sbnm06 @Aydemira aynen çünkü çünkü annemin ve iki teyzeminde çocukları geç olmuş teyzemin bir tanesi 10 sene sonra 3. Tüp bebekle gebelik oluştu ve çocukluğumdan beri en çok etkilendiğim korktuğum şey şuan aynu şeyleri yaşamak beni inanılmaz üzdü bugün hiç uyumadm .evet sayısız post açtım ama burda herkez birbirine yardımcı oluyor bilmediğim bir çok şeyi burdaki insanlar sayesinde öğrendim bir umut birisi güzel şeyler yazar die saatlerce ekrana bakiorm
Aydemira Sbnm06 bilinc altina bu cocuk olayini olumsuz kodlamiş olabilir misin?? Bence once kafandaki bu olumsuz blokajı kaldırmak icin psikolojik destek al. Cunku hayatimizdaki bazi engeller gecmisten beri bizi etkileyen kotu etkilendigimiz ve bilinc altimiza isledigimiz kodlamalar yuzunden oluyor.
Gullcha Sbnm06 canim benim eşimin tum degerleri cok iyi morfolojisi %1 doktorum tup bebek uzmani rahim filmi cekildikten sonra ki iki tupumde açildi 3 ay daha deneyin dedi ben morfoloji 1 sıkınti olmazmi dedim bana morfolojisi 0 olupta gebe kalan eşi olan cok hastam var dedi bu engel degil dedi sen canini sıkma Allah buyuk nasip oldumu hersey bir anda oluverir Allahin hikmeti biz dua edelim yeter 😍
Sbnm06 @Ozge3747 öyle bir test mi var:(( ilk defa duyuyorum tamam çok teşekkür ediorm onuda yaptiralim
Ozge3747 Sbnm06 Evet normal sperm testinden başka bir test bu yine sperm örneğiyle bakılıyor, doktorunuza söylerseniz yönlendirir. Morfoloji sorunu olanlarda genelde dna hasarı çıkıyor, siz bir baktırın yine de...
Sbnm06 @Gullcha cidimisin:((( Allahım yalvarıyorum inşallah ya rabbim çok çok teşekkür ediyorm Allah razı olsun
Gullcha Sbnm06 canim benim Allah sendede razi olsun hic canini sıkma ben sukrediyorum eşime birgun olsun bu problemmis gibi yansitmadik o kadar mutlu ki bu surecte kendini birbirinizi yipratmayin bizim 7 ay onceki sonucumuz hem degerler berbatti hem morfoliji 0 di sonraki yaptirdigimizda morfoloji 1 di ve degerler inanilmaz guzel ve yuksek cikti bin şükür Allah buyuk ancak O isterse olur. Binlerce insan var hersey cok yolunda olmasina ragmen gebe kalamayan binlerce insan var asla cocuk sahibi olamazsin dendigi halde gebe kalan Allahin takdiri canim
Ozge3747 Sbnm06 Rica ederim canım ama moralini biraz yüksek tut eşine destek olmak için, Benşm eşim bu sorun yüzünden Kaan Aydos’ta tedavi gördü o yüzden iyi biliyorum bu süreci %1 di benim eşimin morfolojisi de
Sbnm06 @Ozge3747 evet bir yakınımda orada tedavi görüyor bende Ankaraliyim olmadi vakit kaybetmeden o doktora gidelim:(
Ozge3747 Sbnm06 Yani düşünüyorsanız erkenden randevu alın çünkü randevu bulmak biraz zor, çok da canınızı sıkmayın halledilmeyecek bir şey değşl bence
Sbnm06 @gezentianne çok sevindim senin adına rabbim.tez vakit bizede nasip etsin insallah:(( sanirim bende artık aklımdan gönlümden hayallerimdn silmem lazim
Sbnm06 @Tugce1803 canım şimdi eşim tekrardan doktora sonuç gosterdi ses kaydıda çekmiş normal zaten genelde 1 ve 2 oluyor 4 olanını daha hiç. Görmedik diyor normal değerin skinti yok diyor anlayamadım ben simdi
Tugce1803 Sbnm06 Eveeet bende sana diyorum burdakileri aldırma herkes İnternet bilgisi konuşuyor. Ben ve eşimde sağlıkçıyız bak sorun yok diyorum. Emin olmak için de tüp bebek doktoruna gittik soru yok dedi anlattı o da. Eşin doğru söylüyor için rahat olsun