Ayseilker Çin takvimine göre bebeğin cinsiyeti aynı olanlar var mı ? Ben inanarak o şekilde hamile kaldım acaba olur mu 🤣
Deletedmom404 Ayseilker benim de tuttu erkek çıktı Çin takviminde ve oğluşum olcak Allah’ın izniyle ama bu tür şeyler her ne kadar doğru çıksın çıkmasın İnanmamak lazım bence 😊
Fulyag Ayseilker Farklı sitelerden baktığımda birinde kız diyor birinde erkek henüz çok erken ama doğru olup olmadığını anlayamayacağım sanırım 😁
Yoncaeroglu sedo112 hahaha inanki benim öyle oldu en son çıkanda doğru oldu 😂😂😂 cinsiyeti belli olana kadar bakmak gerek bence
Ayseilker Fulyag farklı yaş hesaplaması olduğu için o sanırım . Ben 1990 doğumluyum daha 27 yaşına girmedim ona göre hesapladım kızdı . Bi başka yerde yaşıma 28 diyor . Erkek çıkıyor . Bakalım hayırlısı . Allah hepimizin gönlüne göre versin
Fulyag Ayseilker Ben de 90 ağustos doğumluyum 28imizden gün alıyoruz o yüzden benim de bir sayfa 27 derken diğeri 28 diyor umarım 28 kabul olur benim için 😁
Melekcansu Çin takvimi , rus takvimi, belirtilerim hepsi erkek diyodu ama kızım olucak Allahın izniyle 🙂 yanıltıcı olabiliyor. Allah gönlünüze göre versin 🙂
Ayseilker Fulyag yanlış hesaplıyorsun . 90 doğumlusun Ağustos’a 5 ay bar . Sen 28 e girmedin . Eylül 1 de 28 den gün alıyorsun
Ozak Iremsu zaten ya kız ya erkek başka seçenek yok hep öyle dedim ben 🙈 Allah hayırlısını sagliklisini versin inşallah 🙂