[silindi] Kızlar bakar mısınız benim ilk gebeliğim ve kilo alamıyorum çok şükür iştahımda yerinde ama bir türlü alamıyorum bebeğimde zayıf olur diye korkuyorum tecrübeli olan bilen varsa yardımcı olabilir mi bu arada 14+2 hamileyim aşırı derecede zayıfım
Iremgokce [silindi] kilo almak için haftan erken ilerde vitaminlere demire falan başlayınca inşallah toparlarsın önemli olan bebeğin kilosu doktor komtrollerde bebeğe iyi diyorsa kendi kilomu kafana takma
Cemre20 [silindi] haftalarımız aynı ben de henüz kilo almadım hatta geçen gün kan verirken hastanede hemşireler kendi aralarında bu nasıl hamile falan dediler ama bebek haftasıyla uyumlu çok dert etmiyorum ilk gebelikte böyle oluyormuş
Fatmanurozgr [silindi] ben ilk 4 ay hic almadım 50 kiloyla hamle kaldm sabit hic degsmedi şuan 38 haftalgm ve 67 kilo olmsm 4.aydan sonra 17 kilo almsm 🤭
Esesen [silindi] daha bismillah canım ya zaten 20.haftalarda anca anca başlıyor kilo alımı. Sana özel değil bu durum
[silindi] Iremgokce vitamin ve demir ilaçlarına başladık doktorum bebeğin gayet iyi dedi merak etme dedi herkes çok zayıfsın diyip moralimi bozunca ister istemez insan kafasına takıyo
FatoSemi Bende kendim hic kilo almadim..60 kiloyla hamile kaldim simdi 69 kiloyum.ama suratim bi karis kaldi.zayifim.
BeybininAnasi Ben kilo veriyorum hamile kaldığımdan beri. Ama bebek gününde ilerliyor Allaha şükür. Yediklerimizden, kilo alıp vermemizden ziyade yediklerimizin niteliği önemli. Sağlıklı yağlar, omega-3, kalsiyum alıyorsak yeterli miktarda zaten bebek beslenir.
Mrsde05 47 kilo başladım ve öyle kolay kolay kilo bir insan değildim hamileliğin başlarında genelde öyle oluyor ben 20. Haftaya kadar anca 200 grm almışımdır şimdi 24+5 m 57.700 şoklardayım alırsın yani endişelenme 😊
[silindi] Cemre20 aynısı banada oluyo moralim bozuluyor çok şükür bebeğim sağlıklı olsunda benim için o yeterli 🙏🙏🕋
Fatmanurozgr [silindi] Alırsın inşallah Bebeklermz saglklı olsn da hic önemli degl bzm kilo almamz 20 kiloya yakn almama ragmen hc belli bile etmyorm haff elim yüzüm toplandı karnm büyüdü svri Bi seklde okadr 🤗
Hzlhakko [silindi] bende 50 kiloyla başladım senin haftalarında 53 falandım şimdi 66 kiloyum allahtan boy var pek göstermiyor bence sende alırsın 16-17 haftadan sonra daha hızlı alınıyor
Dilara1234 [silindi] Her gece yatmadan önce 1 su bardağı süte 2 tatlı kaşığı pekmez ve bir muz 👍🏼 Bizim gelin öyleydi bunu yaptı maşallah bebekte oda kilo aldı
Dilara1234 [silindi] Bide herşeyden ye doktor bana demişti kussan bile ye bebek alıyor vitamini bunu yesem böyle olur şunu yesem şöyle olur deme ben 36 kilo aldım hamileliğimde 50 kilo ile hamile kaldım 86 kilo ile Doğuma girdim bebeğim 4 kilo 50 grm doğdu 😂