Selam arkadaşlar. 34 haftalık hamileyim. Hastanede bebeği görmeye gelenler için çikolata ve magnet/anahtarlık gibi bişey düşünüyorum ama ne - nereden alınır bilemiyorum🤷🏼♀️ Önerilerileriniz var mıdır? Bir de çikolatayı ne kadar erken sipariş etmeliyiz ki bozulmadan bekleyebilsin 🤔
Bebek görmeye gelenlere ne verilir?
Ozgunanne bende böyle planlar kuruyordum ne güzel ama normal randevu günümde doktor alttan da bakim bi dedi ve suyum gelmeye başlamişti. Acil yatış yapıldım. 😂 eşim sadece lokum almış. Gelenlere cezerye ve lokum dagitildi yani 😂 evde de valla birsey yapamadim. Oglum zaten hic durmuyordu. Yanimda annem vardi. Gelenlere cay yanina kek pasta felan o kadar yani. Onlarida annem yapti zaten. Ben oglumla ilgilendim sadece.
Sedaahmett yaa kıyamam. Hayaller- hayatlar 😅 Biz de öyle hayal ediyoruz ama bakalım. Olmadı lokum tabii 🙈
Ozgunanne aynen valla. Simdi ikinciye hamileyim. Yine lokum dagitirim. Hediye felan yaptiramam. 😂
Sedaahmett sen de haklısın valla. İkram ikramdır sonuçta, özenmek başka ama çok detaylarda da boğulmamak lazım 🤔☺️
Çikolatayı hacışeriften aldım daha önce de oradan çok kez alışveriş yapmıştım uygun ve kaliteli kuru pasta alacaklar o gün sebil aldım lohusa şerbeti ya da limonata koyulur dağıtmak için de eminönünden lavanta keseleri aldım pleksiye ismini yazdırıp yapıştırdım
Ben yasin ve tesbih yaptırdım 🌸 magnet 🌸kutuda badem şekeri🌼 ve dagitmalik havlu aldım gelenlere vermek icin
Ozgunanne aynen valla. Zaten bizim cevrede dogum yapanlar hic hediye felan dagitmaz. Ben adanalıyim. Bizde lohusayken kaynar yapilir. Eve gelenlere kaynar verilir. Eger cok otururlarsa cay kek felan verilir. Bende öyle yapmiştim ilk dogumda. Yine öyle yaparim. Ben dogumdan sonra cezerye cok yemiştim. Sütumde coktu maşallah. Oglum sarilikta olmadı. Bide bol bol su icin. Simdi hamile oldugum icin sütüm azaldi. Ama oglum ek gidaya başladi Allah tan. 😊
Nurten_akyol Maşallah tüm ayrıntıları düşünmüşsünüz. İyi yapmışsınız ☺️👏🏻
Sedaahmett evet haklısın. Hastaneyi atlattıktan sonra evde sıkıntı olmaz annemler falan da olacak. Allah bebişlerine ve sana sağlık versin. Maşallah 🙏
Ozgunanne peki ramazanda doğuracaklar 😝 o kadar şerbet sebil hayalleri kurmuştum ramazana denk geldi
Ozgunanne hepimizin bebislerine Rabbim saglik versin 😊🙏