Aysegul27 Gecmez dedigimmm aylar gunlerin hepsi gectii, zorlu bi hamilelik sureci gecirdim ama cok sukur 38. Haftayi gorduk prensesimle🥰🥳. 4 cm acikligim var ama bebisim israrla gelmiyor bizi bekletiyor🤣 bakalim nezaman yavrumuza kavusacagiz🧐 sizler ne durumdasiniz hamisler❤️❤️❤️
Trabzon Aysegul27 38 haftayı iple çekiyorum son 2 haftamız kaldı Allah nasip ederse sezaryen olcamm 🥰 Senin miniğin de hayırlısı ile gelsin inşallah çok bekletmeden
Kubra9595 Aysegul27 bizde 37+6 yiz 2 cm gecen hafta acilmam vardi yarin bidaha gitcem ins. Aslinda 4 cmle doguma almalari gerekmiyor mu illa suyu veya sanciyimi bekliyorlar
slmyrlmz Aysegul27 Ay ne güzel ya 38 i görecek miyiz acaba daha 35. Haftadayız bizde 🤗 Hayırlısıyla kolay bi şekilde doğumun olur inşallah canım 🤲
Aysegul27 Kubra9595 doktor istersen hastanede kalabilirsin dedi ama ben kabul etmedim, daha iki haftam var kendiliginden gelir Sancilarim insallah
slmyrlmz Aysegul27 Peki karında kasılmalarınız oldu mu ? Benim bugün acayip kasılmalarım oldu hala ara ara devam ediyo. Normaldir diyorum ama siz yaşadınız mı acaba 🙄
Aysegul27 slmyrlmz olmaz olurmu ben 27. Haftamdan belli yatmak zorundaydim cok kasilmalarim var diye. Simdi 38 oldum ne kasilma kaldi ne baska bisey🤣🤣🤣
slmyrlmz Aysegul27 Aysegul27 Uh benim kasılmalar geç bile kalmış o zaman 🤭 Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
bsratoprak Aysegul27 aradığım cevap 😊 Bende de 37 den önce kasılmalar vs vardı 37 bitecek kasılma sancı tamamen bitti 😂 ne olacak bilmiyorum umarım doğum kolay geçer 😊 çatı ağrınız var mı peki? Ve akıntı vs.
elifayse Bizde 38 haftaligiz ama ne sanci ne de kasilma 🤷♀️ gelsin artik istiyorum ama yok gelmiyor nazli kiz
Ylmaz Aysegul27 bizde 37. Haftadayız ☺️ bakalım benim oğlum ne zaman gelecek. Bu aralar kasık ağrısından başka bişey yok bende
Kkslmrve Aysegul27 benim de 1 hafta once 2 cm açıklığım vardi doktorum 1 haftaya gelir demisti ama hala bekliyoruz 😰😁
Verdamm Biz de yarın 39 oluyoruz ama daha kanala da inmemiş açıklık da yok😢 yürüyüş egzersiz her şeyi yapıyorum ama daha tık yok sadece ara ara belime sancı giriyor o kadar