SenAdemtopal Bende mart 2020 annesi olcam inş🥰biz tam 13 haftalıkta oğlumuz olcanı öğrendik ve doktorum %100 erkek dedi😍tabi bizim gönlümüz kızdan yanaydı😁hayırlı sağlıklı olsun da kızı da erkeğide evlat🙏🏻Şimdi yana yakıla erkek ismi arıyoruz ve bulamıyoruz🤦🏻♀️
SuleDoruk SenAdemtopal valla bizde isim bulamıyoruz. Canı gönülden kız istediğimiz için erkek isimlerini atlamışız. Bir oğlum var adı Doruk. Onunla uyumlu olsun istiyoruz
SenAdemtopal SuleDoruk aynen yaa hiç erkek olma ihtimalini bile düşünmedik🤦🏻♀️😁benim ilk çocuğum bütün isimler çok sıradan geliyor beğenemiyorum bi türlü 😓
SuleDoruk SenAdemtopal erkek olma ihtimalini kafamızdan o kadar çıkarmışız ki 😑 şimdi doruk ismimi uygun hiçbir şey bulamıyoruz. Bulsakta içimize sinmiyor 🙄
Bgiritli94 SuleDoruk bana da bir kiz bir erkek dediler salı günü 16+6da netleşti oglusum geliyor birde kızım var 4 buçuk yaşında
Asd92 SuleDoruk ya bende mart annesi olacam inşallah bnde bugün öğrendim oğlusun olacakmş😍sağlıkla gelsin inşallah. Yalnız duyduğum cınsiyetlerden çoğu erkek bebek bu yıl sanırım erkek bebek çoğunlukta. Allah sağlık versin hepsine de😊
Hamd_olsun Asd92 benimde erkek çoğunlukla Mart bebekleri Erkek.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin.