SuleDoruk Bir kız bir erkek dedikleri bebeğim içim artık %100 erkek dedi doktor 🤗 tatlıdan nefret etmem, karnımın yaygın oluşu, yüzük testi, kan değişimi, Rus takvimi herşey kızı gösteriyordu. Hepsi çöp oldu 😂 bir tekim takvimi erkek gösteriyordu. Oğlum olduğu için gönül kızdan yanaydı ama erkekte başımızın üstüne 🙏 Rabbim herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Recbey SuleDoruk amin 🤲 ama benimki hala göstermedi cinsiyeti 😊😊 olsun sağlıklı olduğunu bileyim o yeter. Kan değişimi demissiniz onu anlayamadım kan grubunuz mu değişti??
Nakow SuleDoruk Benimki göstermiyor cinsiyyetini ne zaman usmde olsak saklaniyor🙄🙄napmaya çaliwiyor anlamadim ki🤔🤔
SuleDoruk Recbey anne babanın kan değişimi olayı var. Ona göre hesaplama yapıyorlar. Yapmışlardı ama tutmadı 😂
Busra_2308 1,5 ay önce bana da erkek demişti başka doktora gittim 16. Haftada göstermedi dedi. Bakalım detaylı ultrasonu bekliyorum heyecanla bizimki de netleşir inşallah☺️
Efesevim Bende tatlı hiç sevmem karnım yaygın inşallah benimde bi oğlum olur sağlıklı sıhhatli inşallah 2 hafta önce erkeğe benzetti haftaya gidicem bakalım inşallah değişmemiştir
Ksnmzz Benmde karnım yaygın:) İki hafta önce gittiğimde doktorum koz olma ihtimali yüksek dedi ama bebeğimin sırtı dönüktü kendini göstermediği için kesin bişey söylemedi bakalım haftaya tekrar gtcem:)
Nakow SuleDoruk AMIN canim tewekkur ederim😊 Bu 3 cü hamileliyim amma evde çoçuğum yok fark etmez tek isteyim sağ salamet kucağima alayim amma yinede insan merak ediyor onun kim olduğunu😍😍😍🙏🙏🙏
Serenty Hanımlar bişey sorsam . göğüs uclarim soyulmaya başlamış sanki.bunun için ne yapabiliriz.ben daha erken diye düşünüyordum
Hatice_mustafa SuleDoruk Canım bende 2020 mart annesi olacam inş ama kontrolüm ay sonunda o zaman öğrenecem cinsiyeti dua edin sağ salim alalım kuzucuklarimizi kucagimiza💕