mMucizeMm Merhaba Gaziantep Medical Park hastahanesinde Doğum yapmayı düşünen veya Doğum yapmış olanlar war mı ?
mMucizeMm CeylinEsila benim doktorum Fatma Bahar Cebesoy Sanko ve medikalle anlaşmam var nerede Doğum yapmak istersen orada ayarlarım diyor siz araştırdınız mı medikal i nasıl ortamı ?
CeylinEsila mMucizeMm Sizi yanıltmak istemem ama bahar hanım sezeryancı. Sezeryan istiyorsanız sıkıntı yokta. Kaç haftalıksınız? Ben medicalden memnunum odaları güZel geniş. Temiz. Personeli iyi. Akrabam orda doğym yaptı çokta memnun kaldı. Güle oynaya girdi çıktı doğumdan. Sankoyu bilemiyorum. Benim için doktor daha ön planda. Medicalde zaten temiz bir hastane ulaşım açısından kolay.
mMucizeMm CeylinEsila 12+3 daha çok erken ama şimdiden bilgim olsun istedim. ben normal Doğum istiyorum ilkide öyle olmuştu bu konuda konuştuk inşallah bir sıkıntı olmazsa tabi ki.. Sanko da bebeğim küçükken yeni doğan yoğun bakımında kalmıştı bende ayrı kalmak istemediğim için oda tutmuştum kalmıştım odaları güzel temiz bir hastahane ama hemşireleri ilgisiz diye duydum doktorum da medikal i de düşünün dedi onunla ilgili hiç bir fikrim yoktu teşekkür ederim bilgi werdiginiz için
CeylinEsila mMucizeMm Medicalin pahallı oluşu sizi zorlamayacaksa düşünebilirsiniz. Dediğiniz gb tüm odaları suit oluşu büyük avantaj sağlıyor. Benim iki ailemde çok kalabalık doğum için büyük tutmayı düşünüyorum allah nasip ederse. Gelenim gidenim çok olur. Bunun içinde medical iyi bir alternatif. Bu işlerde biraz şans işi. Her yerde bir tane ilgisiz personel çıkar. Oda denk gelebiliR. Sakınan göze çöp batar çok takmayın. Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alıp evinizs gidersiniz inş🙏🏻
Susamtanesii mMucizeMm tam fiyat bilmiyorum canım ben ama medikal çok pahalı dediler sanko ne kadarmiş?
CeylinEsila Susamtanesii mMucizeMm Medical sankoya göre pahallı. Birde araştırma hastanesi olduğu için fşyatları biraz aşağıya çektiğini duydum. Arkdşm doğum yaptı 2500 tl verdi 1 gece fazladan kalmıştı. Yılbaşı zammı ile ne kdr oldu bilmşyorum. Perşembe gbü kontrolüm var soracağım
mMucizeMm Susamtanesii Sankodan tam emin diilim ama süit oda tutarsan ekstra ücretlendirme yapılıyormuş ama medikalde odaların hepsi suitmiş ekstra ücrete tabi değilmiş
Susamtanesii mMucizeMm ya zaten sankonun normal odası süit gibi mükemmel, süit olan çok çok daha iyi 1+1 🙂 yani bana göre en güzel hastane 😉
Susamtanesii Symn üniversite oldu sanmıyorum o kadar pahalı olduğunu ama bu hafta gideceğim zaten unutmazsam soracağım🙂
Symn Susamtanesii ben tlf sordum memur olduğumuz içim yüzde 10 indirim varmış ama herşey dahil dedi anestezi falan yatak ücretine kadar.sankoda normal 1900 sezeryan 1400 dedi tlf öğrendim ben bunları hep..Anka’ya gittim dün rahatsızdım Ordada sordum 800 küsür dedi
Susamtanesii CeylinEsila aynen fiyatı aşağı çektiler canım katılıyorum sana 🙂 birde sanko da mı perşembe günü randevun benim de perşembe günü 🙂
Susamtanesii Symn bende 1900 sezaryen 1950 normal duydum ne kadar doğru bilemem ama memur indirimi olabilir sizde ben sankoyu her yönden beğeniyorum Rabbim nasip ederse orda doğum yapacağım🙂
Bbdd Bu normalle sezaryan farkı yalnız bana mi ilginç geliyor sezaryan ameliyat olduğu için ücreti normal doğumdan daha pahalı olması gerekmiyor mu
Susamtanesii Bbdd aynen bende çok şaşırıyorum ameliyat sonuçta daha pahalı olması lazımken normal doğum daha pahalı çok ilginç 🙂
smcnkrt Bende medicalde sedat baylara gidiyorum bizde görüştük doğum oda tüm masraflar 1800 lira dediler geçen hafta nts için doğum katına çıktım odalar ferah geniş ilgi alaka çok güzel çalışanlar arkadaş gibi davranıyolar
Bbdd 10 haftalık hamileyim bülent gürhan kahramana gidiyorum fakat onda devam edip etmeme konusunda kararsızım muayene ücreti çok yüksek doğum ücretini şuan için bilmiyorum çok kararsızım sanko da ibrahim beyle mi devam etsem bülent beyle mi