Ruhsuz Kızlar hafif pıhtılaşması olan, daha önce kayıpları olan hamile arkadaşlar iğnenin vucuda yetip yetmediğini öğrenmek için doktorunuz kan testinde bakıyor mu, bu testin adını bilen var mi??
Lalemm86 Ruhsuz LGG LGM testleri olması lazım peritonılıg bana bu testleri yaptırdı negatif çıktı hatta sonucuna göre iğneyi alma aspirin al dedi ama kendi kadın doğumcum yinede bıraktırmadı 2 gende pıhtılaşma olduğu için
mirage_90 Ruhsuz Evet öyle bi test var heterozigot varsa 0,4ten devam ettiriyo önlem amaçlı eşim sormuştu doktora bunu doğuma kadar aynı kalıcak demişti doktorum
Ozge2441 Ruhsuz bnmde 2 kaybım var SMd iğne kullanıyorum tekrar test yapmadık 4aylık olduk çok şükür 🙏🏻🙏🏻
Ruhsuz Ocean yaptırdım 4 kaybım var öncesinde 2 gende pıhtılaşma cıktı 2 doktor iğneye gerek yok dedi başka doktor tedbir amaçlı yapalım dedi benim sorum iğne kullandıktan sonra test varmış yetip yetmediğine dair onu soruyorum
Rmzye Ruhsuz benim sadece bir genimde pıhtılaşma vardı daha öncede bir düştüğüm vardı doktorum iğneye başlattı bence sizde başlamalısınız sonuçta pıhtılaşma var
Ruhsuz Lalemm86 hangi genlerinizde var pıhtılaşma, ben sadece doğum doktoruna gidiyorum riskli gebelik bölümüne doktor mu yönlendiriyor yoksa kendiniz mi gittiniz
Ruhsuz Lalemm86 Aptt testi nedir peki ondan bilginiz var mı ben doktora vucuduma yetiyor mu diye sordum Aptt testi yapalım dedi onu yaptık normal dedi
Ruhsuz mirage_90 benim iki gende homozigot var daha önce 0.6 şık kullandım o zaman yine kaybettim hatta doktor sende pıhtılaşma cok az hatta yok diyebiliriz neden bu kadar ağır iğne kullandın dedi hem de sabah aşkam vuruyordum
Lalemm86 Ruhsuz bilmiyorum şimdi reçeteye baktım nasıl yazmış diye aca lgg lgm lupus antikop böle bişiler yazıyo
Lalemm86 Ruhsuz bilmiyorum şimdi reçeteye baktım nasıl yazmış diye aca lgg lgm lupus antikop böle bişiler yazıyo
mirage_90 Ruhsuz homozigot mutasyonlarda direk 0,6 0,8 veriyolar diye biliyorum neden öyle demişler anlamadım
Ruhsuz Faktot V ve diğer faktör olanlar pıhtılaşma var olduğunu gösterir dedi, genetik doktor da sen de problem yok dedi valla anlamadım PAI VE 677 homozigot bunlar folık Asıt eksikliğinden kaynaklanıyor dedi
mirage_90 Ruhsuz evet faktörv en ciddi diye biliyorum 677 bende de var başka bi doktora da görün istersen olmadı hematoloji uzamanına çıkmanı öneririm kafanda soru işareti varsa ama iğne gereklidir bence sana da..
Lalemm86 mirage_90 ben hemotolojiyede gittim oda hemen bi kayıpta iki gende mutasyon olmayla iğneye gerek yok diyor peritonojilerde öyle söylüyor kadın doğum uzmanları genelde kullandırıyor bende onu dinliyorum
Ruhsuz mirage_90 ben kullanıyorum zaten iğne hatta son iki gebeliğimde günde iki kez iğne kullandığım halde kaybettim benim merak ettiğim iğne yeterli değil mi onun testinin adı ne onu merak ediyorum
mirage_90 Lalemm86 benim iki kaybım oldu en düşük olanından verdi doktorum o da perinatolog ben de talep ettim açıkçası riske atmak istemiyorum🙁
Lalemm86 mirage_90 aynen kullanın bende kullanıyorum riske atmak istemediğim için benim de biri 37 de biri 9 haftalık kalbi durdu