Akbaba Canım bana 16 ya kadar hep erkek dendi üç ayrı doktor ve ayrıntılı ultarason yapan doktora sadece cinsiyet için 16 haftamda sordum %99 erkek dedi 18 de kesin kız dendi dün 20. Haftasındaydım üç boyutluya girdim oda kız dedi yani seninki gene erken söylenmiş 😂 bizde çokmşaşırdık ki %90 da değişmez demişti erkek diyen doktor sonra kız deyince demekki %10 luk ihtimalle değişmiş dedi😅
duygusm Akbaba %90 ihtimal deyip bu kadar yanılmaları enteresan. bir tanıdığımız cinsiyet partisi bile yaptı, sonra doktor hata yapmışız dedi 😄 ama her halükarda 16’dan öncesi sağlıklı olmuyor.
Sermec duygusm bana 12+3 te erkege benziyor dedı su an 15 haftalık hamıleyım 6 gun sonra randevum var keske bana da degıstı kız dese kız cocuklarına aşıgım ama hayırlısı olsun saglıklı olsun da kız erkek önemli degıl 🙏🥰
duygusm Sermec Hep aman sağlıklı olsun dedik. Erkek dediğinde de sevindim, kız dediğinde de sevindim, tabii biraz şaşırarak 😊
Akbaba duygusm Canım bana 16 ya kadar hep erkek dendi üç ayrı doktor ve ayrıntılı ultarason yapan doktora sadece cinsiyet için 16 haftamda sordum %99 erkek dedi 18 de kesin kız dendi dün 20. Haftasındaydım üç boyutluya girdim oda kız dedi yani seninki gene erken söylenmiş 😂 bizde çokmşaşırdık ki %90 da değişmez demişti erkek diyen doktor sonra kız deyince demekki %10 luk ihtimalle değişmiş dedi😅
duygusm Akbaba Ay sizinki daha fenaymış 🙈🙈 o %99’lar bence aslında %51 bence 😊 sanırım detaylı ultrasondan sonra daha net oluyor.
MSGG2403 Kızım 13. Haftada ultrasona doğru bağdaş kurmuş uyuyordu doktor direk kız demişti. Şimdiki bebeğime 14.haftamda %80 erkek dedi 16. Haftada tekrar gittik hala erkekmi dedik evet evet pipi duruyor erkek dedi. 🤣 Bebekler 14 haftaya kadar Bi çıkıntıyla duruyorlar kız bebeklerde bu çıkıntı kayboluyor erkek bebeklerde kalmaya devam ediyor. Doktorlar birazda bu yüzden karıştırıyırlarmış. Doktorum öyle söylemişti. 🤭🤗 Sağlıcakla gelsinler inşallah.
duygusm MSGG2403 Doktorum bana bunu da açıklamıştı. “Kız bebeklerde klitoris çıkıntısı bizi bazen yanıltır ama bu erkek.” demişti. Sonra da “kordon yanılttı, bebiş ters köşe yaptı” dedi 😄
MSGG2403 duygusm sizin bebiş oyuncu çıktı. 🤣 Şimdiden trollüyor maşallah. Bende hiç Bi hazırlık yapmadım detaylıyı bekliyorum ne olur ne olmaz diye. 🤣
duygusm MSGG2403 öyle hakikaten 😂 bence de bekleyin, ben heveslenmiştim bir kaç şey alsam diye ama beklemek en mantıklısıymış. Sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
MSGG2403 duygusm ablamın oğlu var o küçülenleri ayırıyor bana çok bişey almıcam yani ama yinede olsun birden aaa bu kızmış derlerse bide. 🤣 Gerçi bende erkek hissediyorum eşimde öyle ama belli olmaz bu işler. Amin inşallah cümlemiz sağlıkla hayırla alalım kucağımıza.
duygusm Lalemm86 Doktor %99 gibi bir oran verince ikna olmuştuk biraz 😊 %60-70 ihtimal verseler daha iyi sanki.
Esincim Aynısını bende yaşadım 12 de erkek 16 da kesin kız 👧 Allah hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin
Meryem14 Bende 13.haftamdamda gittim ne hissediyorsun dedi kız dedim.erkek galiba erkeğe benziyor dedi.gösterince bende inandım.şimdi içime kurt düştü 😄şimdi 15.haftamdayım.18.haftamda falan gidicem.bir tanede oğlum var.hayırlı ve sağlıklı gelsin hepimizin evlatları inşallah.
bebegineasikanne Çook erken söylemş, genelde erkek kendini hemen belli eder gizliyorsa kızdır der doktor :) yanılmış demekki ama hayırlı olsun
duygusm bebegineasikanne evet, erkekse değişmez de dedikleri için pek ihtimal vermemiştik değişmesine. Sağlık olsun 😊 içime doğmuş gibi henüz bir şey de almamıştım zaten, isabet olmuş 🌸
sofika 16 18 hafta en garantiymiş.Bana da bır erkek bır kız diyorlar ve farklı doktorlar.14.haftamadyım henüz bekliyorum ne cıkacak ve yorumları yapan da cok tecrübeli saglam diye bilinenler ama işte detaylıda bence görünceye kadar inanmamak lazımmış.Ben de karmakarışığım ama rabbim gönlümüze göre saglıklı evlatlar versin
duygusm sofika Açıkçası önce erkeğe %99, şimdi kıza %100 dediği için benim de içimde ufak da olsa bir şüphe hala var. O ya da bu hiç önemli değil ama bilmek istiyorum sadece 😊 Önümüzdeki ay detaylı ultrasona gideceğim, ondan sonra kafama tam olarak yatar sanırım 😄
Kuskus duygusm benimde elimde pipisi olan bi resim var ama pipiye benzetemedim hiç bukadar büyük olamaz diye düşünüyorum 🙈 En başından beri hep kız dedi ve ben hala kızmış gibi hissediyorum ayrıntılıya kadar umutla beklicem heralde🤦🏼♀️
duygusm Kuskus biz de benzer şeyleri söylemiştik 😊 şimdi kesin dedi ama benim de ayrıntılıya kadar ufak bir “acaba?” olacak aklımda galiba ☺️
nilaylaylaylay duygusm ben de aynı şeyi yaşadım kuzum. Hatta başta kabullenemedik bir süre falan. ( erkek istediğimiz için değil doktor kesin konuştu diye ) Ama şimdiiiiii elhamdulillah diyorum kızım olacak öyle mutluyuz ki 🙏 kızımla 35. Haftayı gördük darısı sana 🤗
duygusm nilaylaylaylay Kesinlikle... cinsiyet merakından değil, sadece doktor bir cinsiyet söylediğinde ismini, hazırlıklarını hep ona göre hayal ediyoruz, sonra sil baştan oluyor 😄 çok teşekkür ederim, sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz 🌸