ayseenur Edaa3595 heves edip her şeyi almak istemiyorum bu sefer isteksizim diye kendime kızıyorum 😂 listeyi bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz 🌸
Edaa3595 ayseenur paylaşırım tabi canım bende kafamı toplayıp araştırıp hazırlıcam listemi sonra paylaşabilirim tabikide 🙈🙈
Duygu19031903 Edaa3595 canım banada 17 ocak diyodu tahmini simdi 3 diyo anlamadım. Bebek biraz önde gidiyorms ama bu doğumu değiştirirmi ilginç🤣 son adet tarihin nedir canım 11 nisan?
Duygu19031903 Edaa3595 hım anladım canım. Bakalım ne zaman doğurucaz. Ocak başı veya ortası iste🥰 en çok 99 gün yani. 100 gün sonra bebeklerimiz sağ salim kucağımızda oluröar insallahhh🥰🥰
Akademisyenanne Edaa3595 gecmiyor kuzum😊 99’dan sonra zaman durdu sanki😅beklemek cok zor. Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin🙏🏻
Semaaonursnmz Ebru_lii canım korkma bende başlarda çok kilo aldım şimdi ben zayıfladım çocuk kilo aldı nasıl oldu anlamadım iştahım gitti ve zatem son zamanlar yani ben öyle oldum yiyemiyorsun mideye ne atsan yanıyor yiyesin gelmiyor anlicağın
Rubab_2020 Ayskzlts Kartal’da Vera hastahanesine gidiyorum canim. Bugun perinatoloji icin Ümraniye’ye geldim eğitim araştırmaya
Ayskzlts Rubab_2020 ben de çamlıcada medipole gidiyorum canım nasıl peki gebelik takibin memnun musun alışveriş kısmını hallettiniz mi
Akademisyenanne Edaa3595 daha cok heyecan oluyor valla. Her gece 12’yi bekliyorum. Uygulamadaki bebek gelisimini takip icin🙈 bir de biz hazirliklari biraz erken bitirdik. Oyalancak bisey de kalmadi😅 bir ara kiyafetlerini yikayip utuleyecegim. O kadar😊