Ayskzlts Rubab_2020 merhaba biz de sizinle aynıyız hem gün hem kilo olarak 🤭🤗 kaç kilo ile hamile kaldınız ?
Ebru_lii Rubab_2020 ben dün gittim iki haftada 3kilo almışım dikkat etmem gerek böyle giderse 100küsürle doğuma gireceğim
Rubab_2020 Ebru_lii bugun perinatoloji doktoruna randevum vardı doktor bey açtı ağzını yumdu gözünü 69 kilo ile hamile kalmışsın 69 kiloya hemn geri dönüyorsun dedi 😀 güldüm sadece 😀
Semaaonursnmz Ebru_lii canım korkma bende başlarda çok kilo aldım şimdi ben zayıfladım çocuk kilo aldı nasıl oldu anlamadım iştahım gitti ve zatem son zamanlar yani ben öyle oldum yiyemiyorsun mideye ne atsan yanıyor yiyesin gelmiyor anlicağın
Duygu19031903 Edaa3595 canım bende 99 🥰 3 ocak dedi doktorum bana burda 99 gösteriyor ama 86 gün falan var aslında. Senin son doğum tarihin ne zaman?
Edaa3595 Duygu19031903 yaa öyle mi oluyormuş😳😳 daha bana şu gün olur demedi kuzum tahmini 16 ocak gibi ama erken gelir diye düşünüyorum bende 🙏🏻🙏🏻
Duygu19031903 Edaa3595 canım banada 17 ocak diyodu tahmini simdi 3 diyo anlamadım. Bebek biraz önde gidiyorms ama bu doğumu değiştirirmi ilginç🤣 son adet tarihin nedir canım 11 nisan?
Edaa3595 Denizincani amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻 bende bekliyorum onu bakalım kaç günken geçicez 3. Trimestere :)
ayseenur Bizimde 99 🌾 hiç alışveriş yapmadım ne alsam Nerden alsam bilemiyorum 🙄 8 kilo aldım bende 💓
Edaa3595 ayseenur bende hiç alışveriş yapmadık canım kasım da başlıcam liste hazırlıcam öyle yapicam ben 5 kilo aldım şükür bundan sonra başlar ama kilo alımları😎😏
Behiceibik Benim 78 günüm kaldı ama sezaryen olacağım için bir hafta erken alınacak sanırım 😀yani 71 gün
ayseenur Edaa3595 heves edip her şeyi almak istemiyorum bu sefer isteksizim diye kendime kızıyorum 😂 listeyi bizimle de paylaşırsanız çok seviniriz 🌸