[silindi] Nuraslanklc 12 den itibaren vermeye başladı . Özele gidiyorum ben . Ama bi ara başka bi hastaneye gittim yine özeldi . Onlar vermedi bunu . Devlette isteyince verirler herhalde . Yada ekranda göstersin resmini çekersin .
Deletedmom6 Nuraslanklc Nasıl vermezler 🙄 bi dahaki gidişinde iste bence ve şimdiye kdr neden vermediniz de
Nuraslanklc [silindi] hastanenin taşınma durumu falan vardı pek oturtulmuş bi düzen yoktu ondandır belki şimdi öyle değil ama vermezlerse özellikle isteyeceğim
Cnn123 Kızlar ben 1 hafta önce gittim usgde 19+6 dediki 20 cm 300 gram bugün gittim 20+2 dedi 21 cm 319 gram sizce yavaş mı gelişiyor?
Anne_oluyorum_21 Cnn123 benim 21 hafta tam boyu 2627 cm kilosunda 500 gram ama bejim bebeğim 4 gün önden gidiyormuş
Nuraslanklc Anne_oluyorum_21 maşallah🥰 yemene içmene ayrıyetten dikkat ediyormusun kilo alsın diye peki
Nuraslanklc Celins_ benim bebişim hep 1 hafta geriden geldi oda sat tarihimi yanlış söyledim ama kaç gün bilmiyorum 😂 detaylı da 5 gün geri görünmüştü kilosuna göre
merveker Nuraslanklc sağlıksız şeyler yemiyorum fast food felan. Onun dışında günlük beslenme rutini 😂