Nuraslanklc 25 26. Haftalarda bebeklerinizin kilosu kaçtı birde doktorlar söylüyor mu kiloyu detaylı ultrason dışında👀
[silindi] Nuraslanklc verdikleri kağıtta bütün değerler yazıyor ama . Söylemese bile sen görebilirsin
PnarGr Benim doktorum her kontrolde boyunu kilosunu söylüyor canım. 26. Hafta da bebeğimin kilosu 960 gramdı
Nuraslanklc Deletedmom6 bizimkiler söylemedi hiç 😅 gerçi en son 15. Haftada gittim söyleme gereği duymadı heralde 20 haftalıkken detaylıda 325 dendi bide 🤪 merak içindeyim
Nuraslanklc [silindi] ultrason görüntüsünde mi🤔 hangisi oluyor kilosu ben onlardan hiç birşey anlamıyorum 😂 haftası dışında
[silindi] Nuraslanklc yok ultrason görüntüsü değil . Ultrason görüntüsüne ek bi kağıt daha var . Onu vermiyor mu . Resim atabilsem aslında🤦🏻♀️
merveker Nuraslanklc sağlıksız şeyler yemiyorum fast food felan. Onun dışında günlük beslenme rutini 😂
Deletedmom6 Nuraslanklc Ultrason kağıt fotosunu atabilirsen at atamazsan da EFW yazıyor ona bak o kilosu
[silindi] Nuraslanklc özele mi gidiyorsun devlete mi . Ben birşey demeden veriyor . Belki bazıları vermiyordur bilemiyorum ki . Bu ay gidince istersin .
Deletedmom6 Nuraslanklc Nasıl vermezler 🙄 bi dahaki gidişinde iste bence ve şimdiye kdr neden vermediniz de