Brc06 benım arkadaşım 35+5de dogurdu kuveze alınmadı sağlığı yerindeydi sadece biraz küçüktü suan 6 aylık maşşalahı var🤩
    Benim arkadaşım 35 haftalık doğurdu bebek eşinden ayrılmış dediler. Kilo ve boy haftasına göre bire bir gitmiş. Sadece 2 saat solunum ve kontroller için gozetimdeydi. Küveze girmedi şimdi 5.5 aylık maşallahı var
    HavvaCenk sancısı geldi öncesindede kac defa yatıs verdiler ciger gelişsin diye en son 35de sancıyla acılması oldu normal dogum oldu
    Brc06 eğer bebek gelişimi tamamladıysa kilosu uygunsa solunumu güzelse küvöze alınmıyor canım
    Brc06 hatta bende suan 35 im enfeksiyon cıktı yüksek derecede erken dogum riski olusturdugunu söylüyorlar bende korkuyorum😏
    Brc06 34+5 te doğum yaptım bebeğim 15 gün yoğun bakımda kaldı şu an 26 günlük ve evdeyiz💙
    Brc06 canım aynı dert bende de var 31.haftada sancım tuttu hastanede yattım 3 gün ilaçlarla serumla sancıyı biraz olsun hafiflettiler ciğer geliştirici iğne yaptılar taburcu ettiler. Şuan 34 haftalık oldum ve yatıyorum sürekli. Doktorum bu haftalarda doğsa bile %90 küveze girmez ama kesin bişey diyemem dedi. Çevremdede 34 de doğum yapıp 2300 kilo ile küveze girmeyen bebekler var. Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bizde
    Brc06 kalma ihtimali düşük ciğer geliştirici felan vurmadılar mi
      Brc06 35+5te Doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı çok şükür küveze girmedik Allah yardımcınız olsun sizinde içinizi ferah tutun 🙏🏻
        HavvaCenk sebepsiz di canım az sancım vardı garanti olsun diye hastaneye gittim 8 cm açılmam vardı ama sancım yoktu gibi
          Brc06 Bende 35te doğum yapacaktım ilaçlarla durdurdukar ama en fazla bir hafta durdu 36+6da doğurmuştum ciğer geliştirici aldığı için küvöze girmedeb yanıma verdiler 2 gün sonra sarılıktan bie gece yattı
          ATC çok geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt meleğini ❤️
          Benim annem 31 haftayı doldurmuş erkek kardeşimi doğurmuş 2 kilo küvöze alınmamış şimdi dana gibi 18 yaşında 😂😂
          Aleyyynavefa bende de ritim bozukluğu var? sizin kalp hastalığınız nedir özel olmazsa paylaşabilir misiniz? 😊 çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıklı gelir bebeğiniz..