35 haftada doğum yapanlar!!! Acil
- Düzenlendi
Benim arkadaşım 35 haftalık doğurdu bebek eşinden ayrılmış dediler. Kilo ve boy haftasına göre bire bir gitmiş. Sadece 2 saat solunum ve kontroller için gozetimdeydi. Küveze girmedi şimdi 5.5 aylık maşallahı var
Aleyyynavefa çok geçmiş olsun 🙏🏻 Sağlıkla alın kucağınıza 🙏🏻
ATC sizin sebebiniz neydi ?
Hllhnm sebebi neydi acaba ?
Brc06 canım aynı dert bende de var 31.haftada sancım tuttu hastanede yattım 3 gün ilaçlarla serumla sancıyı biraz olsun hafiflettiler ciğer geliştirici iğne yaptılar taburcu ettiler. Şuan 34 haftalık oldum ve yatıyorum sürekli. Doktorum bu haftalarda doğsa bile %90 küveze girmez ama kesin bişey diyemem dedi. Çevremdede 34 de doğum yapıp 2300 kilo ile küveze girmeyen bebekler var. Inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bizde
HavvaCenk aminnn cok teseskkur ederim sizde insAllah☄
Brc06 kalma ihtimali düşük ciğer geliştirici felan vurmadılar mi
Brc06 35+5te Doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı çok şükür küveze girmedik Allah yardımcınız olsun sizinde içinizi ferah tutun 🙏🏻
Hazemmirzam burdular ama yine de endişeliyim
Brc06 Bende 35te doğum yapacaktım ilaçlarla durdurdukar ama en fazla bir hafta durdu 36+6da doğurmuştum ciğer geliştirici aldığı için küvöze girmedeb yanıma verdiler 2 gün sonra sarılıktan bie gece yattı
ATC çok geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt meleğini ❤️
Benim annem 31 haftayı doldurmuş erkek kardeşimi doğurmuş 2 kilo küvöze alınmamış şimdi dana gibi 18 yaşında 😂😂
Aleyyynavefa bende de ritim bozukluğu var? sizin kalp hastalığınız nedir özel olmazsa paylaşabilir misiniz? 😊 çok geçmiş olsun inşallah zamanında ve sağlıklı gelir bebeğiniz..
- Düzenlendi
Brc06 ben 35+5de doğurdum çok şükür küveze alınmadı