Fdle Kızlar 23 haftalık hamileyim öğlenden beri kızımın hareketlerini hissetmiyorum çok korkuyorum :(
kaan Fdle benim de kızım olacak nasip olursa ama coooook sakin günde birkaç kez tekmeliyor öyle bir durum yoksa doktoruna danış bence
CansuCaner Fdle soğuk su içip sırt üstü yere uzan hissedersin muhtemelen 🥰 ara ara hareketsiz olması normal uyuyordur kuzucuk. Eşin kulağını karnına bastırırsa kalp atışını da duyabilir
Fdle kaan sâkin normalde de hiç öyle çok fazla tekmelez ama yine de ufak tefek kıpırtılar olurdu öğlenden beri hiç hissetmeyince korktum açıkçası eşimi de telaşlandırmamak için söyleyemiyorum
kaan Fdle çikolata ye biraz etkilendiği sesler çıkar 🥰 çok da sikma kendini sakinleş ki o da şakın olsun dene biraz
Fdle CansuCaner deneyeceğim kuzum vajinamın üstünde damar atması gibi birşey oluyor birde bugün öğlene kadar da hep vajinam da hissetmiştim
Eminemmm Bende 21 haftalık hamileyim normalde 2 hafta önce hissetmeye başlamıştım bebeğimi ama son üç dört gündür hiç hissetmiyorum günde bi defa falan anca bende korkuyorum açıkçası bi kac gun daha boyle olursa doktoruma gitmeyi dusunuyorm umarım bebeklerimiz iyidir hanimlar ...
kaan Eminemmm benimde ayni şekilde oğlum hiç rahat vermezdi bu sefer de hamile olduğumu unutuyorum hareketsizlikten 😁
Kizkalesi Fdle bu haftalarda arada dinleniyormudur nedir bikaç gün çok hareket ediyorlar bir kaç gün çok az hareket ediyor benim öyleydi yani. Çikolata ye soluna yat bir saat içinde hareket etmesi lazım.
Fatmacbc1997 Fdle korkmana gerek yok canım bende bazen çok hissediyorum bazen ara ara hissediyorum karnıma hafif vuruyorum yada konuşuyorum ama benim oglan aksamci yatağa girdiğim an başlıyor korkma yani
Fdle Fatmacbc1997 benimki de genel de öyleydi kuzum bugün henüz daha yatağa giremedim misafirim var ama inşallah yatağa girince kendini belli eder
Fatmacbc1997 Fdle bak benim bebiş çok ayakta kaldığımda hareket ettiğimde hiç hareket etmez belki sende misafir falan ayakta durduysan ondan olur
Mrcasfm Fdle bende 25 haftalik hamileym hareketleri çok az.sabah bi kaç kere akşam bi iki kere senin nasıl oldu duzeldimi
Kizkalesi Fdle ozaman bişey olmaz korkma uyku düzeni de değişmiş olabilir aynı durumu defalarca yaşadık emin ol. Zaten bu haftalarda düzenli olmaz hareketleri