busraemrahertuhrul Demir😁😀ilk kıpırtılar daha başka brnce ilk harelrtleri hissettiğin zaman şimdi doğsun artık moduna giriyorsun yiter da 😀
Sabihay 34+3 uykudan uyandırdı şuan beni de😂 eşim de şaşırıyor dışardan hareketlerini görünce, baya baya dayak yiyorum 😂😂
selineliz07 busraemrahertuhrul suanda bende oyleyim canim 31+2 yiz hem yerimden sicriyorum hemde bazen korkuyorum karnimdan disari agagi falan cikicak diye 😅
Gunesimveben busraemrahertuhrul 33.haftadayim benim kizimda oyle esim abartiyorum sanıyordu dun aksam tesadufen eli gobegimdeyken vurmaya basladi bu ne ya allahtan ikiz degil 😊😊 icerde birbirlerini oldururlerdi boyle dedi😊😊 doktoruma gecen hafta kontrolde bazen nefesim kesiliyor saniyorum dedigimde hareketli bebek iyidir ben cok seviniyorum boyle anneler sizlandiginda dedi ayrica dogunca da boyle olur annesi hazirlikli ol dedi 😊😊
busraemrahertuhrul Gunesimveben ben vidyoya alıyprum adam korkuyor hareketlerinden büşra normalmi böle ol ası diyor bilmiyorda ilk ya şimdi dedim herkezinki öyleymiş yeri daraldı ya ondan çok belli oluyor diyorum ağzı açıkta kalıyor şaşırıyor çok hareketli diye
DeryaKaragc busraemrahertuhrul çok heveslendim biz daha 20 haftalığız çok az hareketleri hayırlısıyla bizde o haftalara gelsek bende hissetsem kuzumu öyle 😊
busraemrahertuhrul ilk zamanlarda hareket etse bile az hissediyorsun sonlara yaklaşınca onun hareketlerinden sen hareket edemiyorsun 😀yanlız 20küsürlü haftalar çok çabuk geçiyor ama son haftalar hiç geçmiyor ya 🤣