Sevgiii busraemrahertuhrul güzel bi duygudur ama 🤗Allah sagsaglim kucağına almayı nasip etsin yaramazı😍
Pinaryyim busraemrahertuhrul 28+5 im bnde çok şiiddetli vuruyor eşim nasıl dayanıyosun diyo 😀😀 canım yanıyo ama hoşuma gdiyo 🙏🏽
BayanYaman busraemrahertuhrul arada benim yaramazda yapıyor bi kasıyor ki kendini ayak bi yerden kol bi yerden çıkıyor 😊
Pinaryyim busraemrahertuhrul fenadır 😀 geçen gögsümün hemen altına başını dayadı oturdugum yerden klkamadım befes alamadım masaj yaptık yer degiştirdi fena bnm kız 😀😀😀
ozdenarda busraemrahertuhrul Rabbim eksik etmesin kızlar 23. haftamdym ama kızım masalah hareketli suan asiri oksuruk yasiyorum saat 8 den beri hareketini hissetmedm daha smdi hastaneden geldim inanin ki hissetmek aci versede coo guzel cok sukur ultrasynda o minnak ayaklarni gprdum ya kimil kimil mutluluktan agladim 💕
Demir Yorumlarınızı okurken nasıl heyecanlandım nasıll😍Henüz 16 haftalığım tekmelerinden zıplayacağım canımı yakacağı günleri büyük sabırsızlıkla bekliyorummm♥Ölünür o tekmelere ya hu💋
busraemrahertuhrul Demir😁😀ilk kıpırtılar daha başka brnce ilk harelrtleri hissettiğin zaman şimdi doğsun artık moduna giriyorsun yiter da 😀
Ledeyna busraemrahertuhrul ayni dert bendede var bende 37+3teyim bazen cikacak saniyorum zaten yaramaz bi kiza sahibim ama doktorum bana soylemisti 12 haftalikken ben hissetmiyordum fakat doktorum ultrason cekerken poposunun ustunde zipliyor hic durmuyor cok yaramaz senin cekecegin var demisti 😀😀
anneyimben12 busraemrahertuhrul yaklaşık yarım saat önce çığlık attım resmen böbreklerim sızladı eşim doğuruyorum sandı şaşırdım valla o nasıl vurmak öyle 😂😂😂 maşallah üstelik daha 29 haftalık ☺
CiaoBella Benimki çok nadir tekme atıyor; çok hareketli ama hareketli hep devinim şeklinde ordan oraya dönüyor geriniyor gibi ama tekme yumruk çok nadir oluyor. Neden bilmiyorum. Balık burcu olacak ondan mı ki🤣