Duuyguum Kızlar ya kasığımda karnımın altında vajinamda ara ara iğne batması gibi birşey oluyor anlık oluyor saniye sürmüyor nedendir sizce var mı böyle olan 30+4 haftamdayım
ylzzz Duuyguum bende de oldu dün mü bugün mü ne. Bende 31+4 üm normal mi bilmiyorum daha yeni muayene oldum
Mervesbaby Duuyguum bana az önce oldu :) 22 haftalığım. Geçiyor ara sıra oluyor. Normaldir diye düşünüyorum çok uzun ve sancılı değil diye.
Beyzanurlina Duuyguum bendede oluyo adet sancısı desem adet sancısınıda unuttum😂 ama oturdumda ara ara batmalar sızlamalar oluyo
filiz08 Duuyguum olabilir bi baktırmanda fayda var.İlerlemeden çözmek en iyisi.Malum kadınların en büyük sorunu bu enfeksiyon
ylzzz Duuyguum a canım enfeksiyon varsa yapar bende çok adet sancısı gibi sancı geliyodu enfeksiyon çıktı ben de bi tahlil vereyim
Beyzanurlina Duuyguum sormadım kuşum haftaya gidicem doktora aklıma gelırse sorarım gidince herseyı unutuyorum resmen🙈 bıde sureklı devam eden bısey deyil bı kaç kere oldu okadar devam etseydı arardım doktoru
Duuyguum Beyzanurlina gittim dün herşey yolunda şükür benim oğlan suyunu içip gözünü kaşıyordu keyfi yerinde Başı aşağıda dedi hareket ettikçe aşağıya kafa atıyormuş olacak sızılar dedi normalmiş canm sancım falan da çıkmadı nst ye de girdim
rukiye-02 Duuyguum bende de aşırı oldu böyle yerimden zıplatacak kadar ağrı oluyor doktor kas ağrısı dedi bana mutlaka bi doktorunuza sorun bana magnezyum kullanmamı önerdi kullanıyorum ama hala var ağrı belki de doğuma hazırlıktır 34+3 üz biz bu arada
Alisalpa Duuyguum 32+5 haftalık hamileyim. İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda genelde tuvalette batma veya durup dururken batma oluyordu. İdrar testi verip tek kullanımlık toz ilaçlardan alabilirsiniz. Az enfeksiyonda çok etkili..