hedo Elif_murat yaa 😄vicdan azabı hiç duyma bence çünkü senden bi mucize geliyor meydana 🥰 bir süre boşla nolcak sanki ☺️
Elif_murat hedo boşladım canm bi ara, şu anda evimde temizlik yapılıyor. Perdeler falan 🙈🙈 çok utandııımmm 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Aby34 37+0 olduk yarın ya da cuma günü doğumumu başlatacaklar baya erkenden oldu çok üzülüyorum ve korkuyorum . Dualarınıza ihtiyacım var inşAllah her şey güzel olur...
aysenurr96 hedo bende 37+3 teyim yürürken sırtım ağrıyo niye sadece yürürken bilmiyorum ama nefes almami bile zorlastiriyo ☹️☹️ az kaldı dayanmaya çalışıyorum
Zynpsft 36+4 deyim benim bel agrisi disinda birde mide yanmasi cok sukur baska sorunum yok hepimize hayirli dogumlar insallah
hedo Elif_murat ha şöyle 😄 yapılsın ya utanma bugünler geçince kendin yapacaksın yine öyle düşün 😅ben ilk üç ay hiç bişey yapmadım nerdeyse eşim dokunturtmuyordu bişeye üç aydan sonra biraz biraz yaptım sonra tamamen bıraktırdı 😄
Derya0707 Dudu_Ozer bende Antalya da yaşıyorum canım 37+2 haftalığım şükür bacak agrım yok ayak yanmam var geceleri
Dudu_Ozer Derya0707 o bendede oluyo eğer kapalı ayakkabılar giyiyosan beklidd ondandır sandalet kullan bende işe yaradı zaten artık ayakkabılarım iyi gelmiyo😅🥺
Hamilebiranne hedo evet cnm catlaklardı onun haricinde vücuduma yayıldı bugün kan verdim Allahtan kolestaz filan değil gebelikle alakalı bir kaşıntı türü dedi ama akrem hap ve iğne yazdı onları kullanıcam
Aby34 hedo gelişim geriliği var canım 37. Haftadayız hla 2300 gram ve suyum da az kalmış. Doktor daha beklemeyere gerek yok dedi dünyada daha çabuk gelişir anne sütüyle dedi
hedo Aby34 ya sıkma canını hayırlısı olsun inşallah doğduktan sonra daha çabuk toparlar Benim arkadaşım da öyle oldu erken aldılar şimdi çok iyi şükür sende içini ferah tut
yaseminbeysir Aby34 bizde 36+6 yız 2500 dedi dün karın çevresi 2 hafta geride yediklerimi arttırmaya çalışıyorum sağlık sıhhatle doğsun tüm bebişler kiloyu bu kadar kafaya takmayalım doğunca bir şekilde alınır zaten inşallah 🙂
Derya0707 yaseminbeysir keçiboynuzu pekmezi iç canım soğuk sıkım ya da direk kendisini ye ben 32. Haftadan beri yiyorum doktorum çok şaşırdı hep 2 hafta geriden gelirken haftasını yakaladı
Aby34 yaseminbeysir ben de arttırdım hiçbir şey fark etmedi canım doktorum senin beslenmenle hiç alakası yok bebeğin direnç gösteriyor dedi suyum da az kalmış bebeğim beslenemiyormuş ... sağlıklı gelsin de kilosu önemli değil büyütür onu annesi
Dudu_Ozer Derya0707 ahh yaaa kıyamam hepimiz aynıyız desene 😂😂😂 antalyada nerde doğum yapmayı düşünüyosun