Deebg Pnrbtr bende adetim bittikten sonra ovulasyon testine başladım ama testteki 2. Çizginin rengi gün geçtikçe açılıyor normal mi öyle olması
Tugce1803 ayseguloks Benimde 13 Ekim ama sizin yumurtlama geç olmuş sanki benim eylülde oldu yumurtlama
Suber Kızlar ben eylül de kimyasal genelik yaşadım. 30 günde bir adet oluyorum. Normalde her ayın 19-20 sinde adet olurum ama düşük yaptığım için en son adet tarihim 22 eylül. Acaba bi sonraki adet tarihimi 20 sine göre mi 22 sine göre mi hesaplasam.
Gullcha ayseguloks canim yumurtlaman 3 ekimse adetin 17 ekimde gelmeli cunku yumurtlamadan 14 gun sonra oluyor adet doktorum oyle dedi gecikme zannetmememiz icin arti 14 gun eklememiz lazimmis
baharcpt Geçen ay rahim filmi çektirdim inşallah bende bu 3 ay hamilelik bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Gullcha ayseguloks bende ovulasyon takibimi testle yapanlardanim yumurtlama gununden bahsetmiyorum yumurtladigin gunden 14 gun sonra adet olman gerekir diyorum
Haticece Kızlar test yaptım bu ay çatlatma iğnesi oldum bugün 11 gün bakar mısınız testime https://www.resimag.com/i/ad473d812f5
Mrlbrk Pnrbtr Bencede catlama onemli canim. Çunku ben aşilama oldum catlatma ignesinden 36 saat sonra yani catladigi zaman aşilama yapildi demekki catladiği zaman onemli oluyo
Pnrbtr Mrlbrk çatlama önemli tabii çatlamadan hamile kalınmaz ama benim anlatmak istediğim çatlama olunca sperm orda hazır olursa da döllenme olabilir. Sperm 3 gün yaşayabiliyormuş içeride