Pnrbtr Kızlar 5-6 ekim yumurtlamam vardı. Sadece ayın 5ini değelendirebildim. Şuan beklemedeyim. Daha önce 2 başarısız gebelik hikayem var. Biri mol gebelik biri de kimyasaldı. Bu sefer inşallah sağlıklı bir bebeğim olur 😥
Gullcha Pnrbtr benimde 3 ve 4 ekim yumurtlamamdi 5 ekim catladi 30 eylul 3 ekim 4 ekim ve 5 ekimi degerlendirdik valla bende hic belirti yok adetime 10 gun var ne zaman olur olurmu bilmiyorum cok meraktayim sende belirti varmi 😊
Tugce1803 Pnrbtr İnşallah hayırlısıyla olur🙏Benim, senin ve tüm bekleyenlerin🙏Adetime 5 gün kaldı benimde🌸
htcmuhammed Pnrbtr benim adetm 30 ekim Şuan hastaym zaten Bende ilk gebeligim dusuk olmustu şubatta 2. dis gebelikten kurtaj olmustum Rabbim hayirlisiyla hepimize nasip etsn insaAllah
Ladygirl Pnrbtr olsun valla. Yumurtlamayı gördüm bugğnde çatladı 3 gün daha değerlendircez kızlar çatlamada ilişkide bulanmak daha mı önemli acaba
Pnrbtr Gullcha baldırlarım ağrıyor. Bir de bugün süt beyaz bi akıntı geldi. Ama o enfeksiyon varsa da geliyormuş. O yüzden umutlanamıyorum. Allahım bu ay güzel haberler almayı nasip etsin bize. Bi 10 gün sonra şurda güzel haberler verebilelim inşallah
Mucize_istiyorum22 Tugce1803 benmde 5gun var bakalim hayırlısıyla ikimizde ve tum istryrnlerde kalalim
Gullcha Pnrbtr valla kuzum o beyaz akinti bendende geliyorda enfeksiyon olmadigina cok eminim yanma zor idrar yapma falan yok bende sende oyle bir durummu var
Pnrbtr Gullcha yoo bende de yok yanma kaşıntı falan ama sanırım kendimi umutlandırmak istemiyorum. Bir de bu kadar erken belirti olur mu?
Gullcha Pnrbtr enfeksiyon degildir diye dusunuyorum kuzum bende belirti beklemiyorum bu kadar erken bakalim insallah guzel haberler almamiz nasip olur
Pnrbtr Ladygirl ya bu konuda doktorlar da ikiye ayrılmış sanırım. Yumurta çatladıktan sonra ilişkinin önemi yok diyen de duydum, asıl çatladıktan sonra önemli diyen de
Betulsna Ladygirl aynen çatlama da ilişki de bulunmak daha önemliymiş cnm sakın atlama çatlaması değerlendir. Sonrasında 2 günü daha değerlendir.
Mrlbrk Pnrbtr Bencede catlama onemli canim. Çunku ben aşilama oldum catlatma ignesinden 36 saat sonra yani catladigi zaman aşilama yapildi demekki catladiği zaman onemli oluyo
Pnrbtr Ladygirl Ladygirl sen yine de riske atma, değerlendirebilme imkanım olsaydı ben de değerlendirirdim çatlamayı da
ayseguloks Pnrbtr benimde yumurtlamam 4 ekimdi sadece o günü değerlendirebildik , 13 ekim adet günüm beklemedeyim sizler gibi
Tugce1803 ayseguloks Benimde 13 Ekim ama sizin yumurtlama geç olmuş sanki benim eylülde oldu yumurtlama
Gullcha ayseguloks canim yumurtlaman 3 ekimse adetin 17 ekimde gelmeli cunku yumurtlamadan 14 gun sonra oluyor adet doktorum oyle dedi gecikme zannetmememiz icin arti 14 gun eklememiz lazimmis