Minik_mucize94 kitapkurdu işi bırakıp bırakmamak arasında kaldım inan ilk gebeliğimde sonlandırıldı bunu da çok aradık bilmiyorum
kitapkurdu Minik_mucize94 ilk aylarda dikkat etmek çok önemli ben de öğrendiğim günden beri yatıyorum iş yapmıyorum ağır kaldırmıyorum. Siz de dikkat edin sonra yine çalışmak isterseniz çalışırsıznız. Sadece benim fikrim bu ❤️
mavera kitapkurdu inşallah sağlıkla canım hep dua ediyorum Rabbim imtihan etmesin hayırla dünyaya gelsinler bebişlerimiz inşallah 😊
Melisaisler Minik_mucize94 aynen benimde akintim oluyor bazen altima cisimi yaptim saniyorum o kadar cok geliyor bel agrimda cok fazla oturdugumda falan oluyor ama kanamam olmadigi surece korkmuyorum ya insallah yasamamyiz hic birimiz
kitapkurdu Melisaisler kanama evet önemli ama benim ilk gebeliğimde çok akıntım vardı. Doktor kontrolünden eve geldim 13 haftada suyum gitti. Başka hiçbir belirti yoktu. Ertesi gün suni sancıyla Doğum yaptırdılar bana. O yüzden dikkatli olmakta fayda var
Burcu kitapkurdu yerleşme ağrısı da olabilir canım dikkat etmen gerekiyor ağır işler yapmamalısın o zaman daha çok ağrır ama sürekli ve devam ediyorsa bi doktora görün
pyrzmom dfnomr aynn bnde tabi şiddtli olmadıgı sürece hamileyiz ve normalden farklı olacak adet oldugumuzda bile değişim yasıyoruz suan bu durumlar normal yani garip deilsin bnde aynıyım