kitapkurdu Kızlar iyi akşamlar dünden beri çok şiddetli olmayan ağrılarım var. Normal mi acaba. Dün bi konu yüzünden biraz üzüldüm sonrasında başladı diye korkuyorum.
dfnomr kitapkurdu bir yerim agridigi zaman ben seviniyorum nedense bebegim kendini belli ediyor burdayim diyor diye :) bende mi var bi gariplik :)) benim de ara ara kasik ve bel ageim gogus hassasiyetim oluyor canim 8.haftadayız:)
Burcu kitapkurdu yerleşme ağrısı da olabilir canım dikkat etmen gerekiyor ağır işler yapmamalısın o zaman daha çok ağrır ama sürekli ve devam ediyorsa bi doktora görün
Minik_mucize94 kitapkurdu canim bende 6.haftayım benimde ara ara şiddetli agrım oluyor normalmiş bebek buyuyor neren arıyor en çok
Gulcangzl16 Canım benimde sağ sol kasığım da ağrı oluyor. Korkma ama sürekli ayni şiddetli ağrıyorsa tabiki görün doktoruna
kitapkurdu Gulcangzl16 şiddetli değil ya hafif ağrı ilk gebeliğim düşükle sonuçlandığı için korkuyorum doktor kontrolüme daha 3 hafta var. Burda da hastane yok merkeze de istediğimiz zaman gidemiyoruz
Melisaisler Bende 9+3 teyim benimde bazen adet sancisi gibi agrim oluyor ama bebegin tam buyume haftasi oldugu kasik genisliyormus ondanmis 😉
Minik_mucize94 Melisaisler bel agrısı çektiniz mi bide benim akıntı geliyor leke sanıyorum hemen lavobaya gııdyor um ama beyz
kitapkurdu Minik_mucize94 doktorum ultrasonda baktığında nerde olduğunu görmüyor musunuz siz 😊 ondan biliyorum
kitapkurdu Minik_mucize94 bel ağrım daha hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı doktorum normal dedi. Ama hiç akıntım yok. Fazla ayakta durursam oluyor ki ben dikkat ediyorum hep yatmaya çalışıyorum
Melisaisler Minik_mucize94 aynen benimde akintim oluyor bazen altima cisimi yaptim saniyorum o kadar cok geliyor bel agrimda cok fazla oturdugumda falan oluyor ama kanamam olmadigi surece korkmuyorum ya insallah yasamamyiz hic birimiz
Minik_mucize94 kitapkurdu valla ben heyecandan nereye tuttu bilmiyorum bile ama yeri degişr diye biliyorum hatta sagdayda erkek falan diyorlarsa ondan dedım😂🥴
kitapkurdu Minik_mucize94 ben tam tersi her bir detaya dikkat ediyorum. Tam ortadan bakıyor doktor ilk düşüğüm erkekti. Bakalım şimdi ne olacak 🙏🏼
kitapkurdu dfnomr ben de öyleyim ikide bir göğüslerimi kontrol ediyorum. Ama dediğim gibi dün bir konu yüzünden üzüldüm ondan sonra başladığı için biraz panik oldum
pyrzmom dfnomr aynn bnde tabi şiddtli olmadıgı sürece hamileyiz ve normalden farklı olacak adet oldugumuzda bile değişim yasıyoruz suan bu durumlar normal yani garip deilsin bnde aynıyım
mavera kitapkurdu inşallah sağlıkla canım hep dua ediyorum Rabbim imtihan etmesin hayırla dünyaya gelsinler bebişlerimiz inşallah 😊
Minik_mucize94 kitapkurdu işi bırakıp bırakmamak arasında kaldım inan ilk gebeliğimde sonlandırıldı bunu da çok aradık bilmiyorum