Badevehande Bserappp ben korkumdan sezeryan istiyorum ama eşim normal doğur diyor karnım çok aşağıda erken gelirse normal doğururum inşallah 🙏
Bserappp Badevehande korkmuyor musun ben azıcık aşağı da olsun doğacakmış sanki hemen gibi geliyor kendimi tribe spkuyorum 😂
Ezgi90 31+1 bitti bugün. Dün kontrole gittim bebeğin boyu 43 cm kilo 1600 gr. Kilosu 2 hafta geride 🙄Ben 9 kilo aldım 🙈
tgb123 Derya0707 benim de 19 Ekim sezeryan günüm bir aksilik olmazsa 35 +5 de doğum.ikiz gebelik 2 hafta da önden gidiyorlar.daha fazla beklemeyelim dedi.
Derya0707 tgb123 ay ne güzel duygu aynı günde yaşayacağız inşallah benim 38+5 oluyır ikiz olmadı ayrı mucize hayırlarla gelsinler
Meryemkrms 27_00 🙈🙈aslında normal besleniyorum ama hergün cevizimi sütümü peynirimi asla eksik etmem gerçi yapısal da oluyor 😊😊bakalım ne kadar doğacak bende merak ediyorum😍😍
Badevehande Bserappp sen 1 haftadır bendeki çatı ağrısını hissetsen kesin dersin çocuğun kafası aşağıya sıkışmış😅
MucizeDuam Badevehande Canım bende 30+5 oldum ama iki hafta önde diyor doktor ve çatı ağrısından ölüyorım özellikle ayağa kalktığımda falan doktor sana bişey dedi mi alttan muayene falan ediyo mu 😔 benim kontrolüme daha var
Berdogan Ben de 34 haftalığım cati agrım 4 aydan beri var şuan daha da arttı. Ayağa kalktığım anda bacaklarım kitleniyor sanki topallayarak yürüyorum 😑
SenemEymen 31+4 en son kontrolde 1547 idi kilosu smdi ne oldu bilmiyorum. Kilo sadece 5 kilo aldim 73.500 hamileydim 68 e dustum daha yeni hamile kaldigim kiloya gelebildim
_Kubraa53 Bserappp 31+2 haftalığız. 1780 kilo. Paşam cok hareketli💙 13 kilo aldım 😂 İlişkiye şimdilik devaamn😀