Meryemkrms Bserappp benim eşimde 5 kilo doğmuş 🙈🙈Bende kiloluymuşum bakalım iki oğlum var onlar bu kadar değildi😁Bu kız biraz tontiş galiba 🙈
Bserappp Meryemkrms sağlıklı olsunlar kilo önemli değil 🙏🏻 5 kiloyu normal doğurmuş benim kaynana ben yapamam heralde 😬
Bserappp Memoss zaten en az 9 kilo alman lazım :) Peki kilolu biri misiniz belki ondandır benim ki de al deyip duruyor 😂
Bserappp BirVeraAnnesi35 ah işte sonra da bizim yaptığımızı onlar yapacak 😂 Bizim ki geceleri uyumuyor hiç eşim şimdiden yandık biz uyku yok diyor 😂
Hurit 31+0 dün ağır bobrek ağrısından dolayı saat 5 e kadar uyuyamadim 😣 sabah doktora gittim bebeğim 2100 grammis tombik birazcık iri dedi doktorum .İdrar tahlili yapalım dedi yaptık çok ciddi şekilde enfeksiyonun var ya da kum dokuyosun dedi canım çok yanıyor Allah'tan bebeğimde bir sorun yok diyorum ne kadar sürer acaba kaç güne geçer 😔
Bserappp Hurit 1 haftaya geçer ilaç yazmışlar sa ama şakın sıcak bişeyler tutma böbreklerine falan iyi değil bide ağrı kesici mutlaka al sancı Veya kasılmayı tetiklemesin
Badevehande Şuan 32+6 yız 19 kilo aldım 32 de bebeğim 1864 gramdı ilişkiyi de başından beri devam ediyoruz bi sorun yaşamadık😊
Livask Bserappp 33+4 şu an 31 haftalıkken 2100 gr Dı. Ben toplam 3500 gr aldım. Haftaya tekrar kontrolümüz var nasipse. Herkes sağlıkla hayırla kucağına alır inşaallah 🤲🏻
Badevehande Bserappp doktorum senin psikolojine ve bebeğin kilosuna bağlı dedi ama sezeryan yap desem anında gün verir öyle bir doktor 😊
Berdogan Bserappp benim ikinci sezeryan olduğu için 38 hafta içinde alırız dedi 8 kasım seçtik şimdilik bi aksilik olmazsa ilk sezeryan olunca daha fazla beklemiyorlar genelde. Normal doğum olsa tarihi 18 kasım sata göre
Badevehande Bserappp ben korkumdan sezeryan istiyorum ama eşim normal doğur diyor karnım çok aşağıda erken gelirse normal doğururum inşallah 🙏