Sevilypc Minikkuzuma 31.haftada sancım tuttu canım ondan beri yatıyorum bide serklajlıyı kalkamıyorum :( eşimi de arayıp telaşlandırmak istemiyorum biraz daha bekliycem olmazsa hastaneye gitcem
Minikkuzuma Sevilypc çok geçmiş olsun lütfen sakin ol Sakin bir ortamda karnına yağ ile yada kremle karnına masaj yap hafif sola yatarak tlfnundan klasik müzik aç tatlı birşeyler ye bak nasıl popo atacak ❤️
Beyzakvrkk Sevilypc canım birde karnını hafif salla göbeğini serklajlı olduğun için korkabilirsin ama hafif bi sallantı ntsye gireceğim zaman ebe karnımı hafif sallıyor uyuyorsa uyansın falan diye harekete başlıyor cidden
Sevilypc Beyzakvrkk elimle karnıma bastırıyorum hafif hafif ama bi daha böyle bi durumla karşılaşırsam denicem canım saol 💕
Beyzakvrkk Sevilypc bende korkmuştum birşey olacak diye ebede uyuyorsa uyansın sıkıştıysa yerindem çıksın hadi bakalım demişti 🤗😁
Seda95 Sevilypc yok canım sadece takip ettiler şekerim olduğu için riskli hareketleri ama ben hissedince imza atıp çıktım
Sevilypc Seda95 o kadar içim gidiyo ki rahat ve sağlıklı gebelik geçirenlere ama sayıli gün geçer diye de avunuyorum yeter ki rabbim sağlıcakla kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin canım ❤
Lalemm86 Sevilypc doktora gidin mutlaka bende 37 de kaybettim hareketleri hep dediğiniz gibiydi erkenden alınsın daha iyi tekrar benim yavaşlamaya başlarsa hemen aldırıcam küvetse dursun daha iyi
Sevilypc Lalemm86 şimdi ne kadarlık hamilesiniz. Ben 36 da alın dedim doktoruma ama 38 i bulmamız lazım dedi
Aby34 Lalemm86 çok geçmiş olsun canım bn de 37+1 oldum suyum azalmış bebeğim de geride kalmış kilo alamıyor 2300 gram doktor dıpum kararı aldı bana da harekerlerini say desi. Siz neden 37. Haftada kaybettiniz bebeğinizi?
Sevilypc Seyda- nedenini bilmiyoruz canım hiç bir problemi yoktu ama nasip olmadı :( otopsiye de yollamak aklımıza gelmedi o üzüntüyle:( ama bende sorguluyorum acaba neden öldü diye canım bazen kendimi bile suçluyorum ben mı yanlış bişey yaptim acaba diye :(
Seyda- Sevilypc doktorunuzun bi sebep sunması lazım plesantada falan mı sıkıntı vardı acaba rabbim daha güzelini nasip etsin
Lalemm86 Sevilypc daha 28 haftayım 37 yi geçirmicek ama diğeri gibi kilo alamaz ve hareketleri yavaşlarsa erken alıcak
Sevilypc Seyda- detaylı ultrasonları filan yaptırdım canım hiç bi sıkıntı yoktu kontrollerimizde iyiydi ama bizde anlamadık neden olduğunu. Diyorum ya rabbim nasip etmedi.