NurEto Tugce1803 valla bana ilaç yazdı bugün 11 de içicem yarın 8 ve 8 bucukta kan verecem ona göre tedaviye başlar heralde
Ayse1995 @Sma0305 yok canım o zaman çıkmaz daha yani yumurtlama gününden kaç gün geçti demek istedim hem adrt günü gelmeden idrar testi yapmak iyi olmuyo kan testi olurda
Ebru-2020 NurEto amin canım 10 ay sürekli test yaptım son ay yine ilacıma başlıycaktım ki bi test yapaym yoktur nasılsa diyodum tam atmak üzereyken 2. çzgiyi gördüm allahım en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah 😍
Ebru-2020 Ayse1995 evet var da ihtimal yok gbiydi böyle bi şeye yumurtalıklarım sorunlu diye bi tane olsun da diyodum ama mucize oldular benim için rabbim isteyen herkese nasip etsin hep allahım hayırlı zamanda nasip et dedim sonunda oldu şükür☺️🙏🏻
Deletedmom090 NurEto ben bu ay incir kuru yalipiyorum oyle hamile kalanlar var bakalim bende sonucu nasil olucak
Poyraz_basak NurEto intten takip ediyormusun tahlil sonucun çıkmışmi diye ben kan tahlil verdiğim aksami tahlil sonuçtan öğrendim protokol no ile birlikte
NurEto Poyraz_basak negatif çıktı canm zaten bugün hastalandım sancım çok ama az oluyorum normalde çok gelirdi
Ayse1995 @Ebru-2020 Allah büyük işte arkadaşım sem 1 tane istersin allahım verir 2 tane bizlere de dualarnza katın canım :)