NurEto Ayse1995 aynen bende çok duydum tıpta çözüm bulamazsam onu deniycem 😂 şu hormon düzelsin aşılama yaptırcam bide bakalım
_tugce NurEto 5 dk önce bir doğum hikayesi okudum ne demek olduğunu bilmiyorum ama o bayanda pko luymus ve hamile kalmış normal doğum yapmış olmucak bsey değil demekki Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙇♀️
ant2602 Sma0305 yapıyorlar ama bir gün sonra çıkıyor herhalde canım en güzeli acil 1,5 saat sonra sonuç elinde
ant2602 NurEto rabbim en kısa zamanda kucağına mucizeni nasip etsin. Tüm isteyen dileyen herkese inşallah 🤲🏻Zamanı varmış demek ki. Bende ikiz düştüğü yaşadım. Olmaz olmaz dedim çok şükür şimdi 20 haftalık kız bekliyorum
NurEto ant2602 amin canm inş 💕 ikizlerin e çok üzüldüm canm ☹️ ama kızına da çok sevindim rabbim sağ salim Kucagına almayı nasip etsin inş 🤲
Sma0305 NurEto çatlıcam meraktan gebelik testim var ama çıkmaz diye yapmıyorum bi yapayım diyorum sonra vazgeçiyorum
Ebru-2020 NurEto umudunu hiç kaybetme sadece allaha dua et 23 yaşındaym erken menopoz ve polikistik over tanısı konuldu ve 5 ay geçmeden rabbimin izniyle hamile kaldım ve de ikizlerim olucak allah nasip ederse 😍
NurEto Ebru-2020 oy maşallah canm benim allahım analı babalı büyütsün inş 🤲💕 umudumu yitirsemde her ay Bi umut yeseriyo zaten içimde 😂
Ebru-2020 NurEto amin canım 10 ay sürekli test yaptım son ay yine ilacıma başlıycaktım ki bi test yapaym yoktur nasılsa diyodum tam atmak üzereyken 2. çzgiyi gördüm allahım en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah 😍
Ebru-2020 Ayse1995 evet var da ihtimal yok gbiydi böyle bi şeye yumurtalıklarım sorunlu diye bi tane olsun da diyodum ama mucize oldular benim için rabbim isteyen herkese nasip etsin hep allahım hayırlı zamanda nasip et dedim sonunda oldu şükür☺️🙏🏻