Einbebek 14+1 olduk çok şükür 🤲🏻 Ara sıra kramp gibi bir ağrı geliyor sanırım büyüyoruz. Göbek ben burdayım demeye başladı bile 😀
busra-mutluanne1 Einbebek evett bendede oluyo o kramplar kısa süreli bende büyümeye yoruyorum bizde 12+6 yız ☺️ Yorgunluktanda giriyor kramplar dikkat et kendine çok yorma 😊
busra-mutluanne1 Ebruozdgn ay aynıyız😍 hayırlısıyla aynı zamanlardada alırız inşallah miniklerimizi kucağımıza☺️
busra-mutluanne1 Elanur070717 maşallah bizim henüz cinsiyet belli değil 🐥 çok geçmiş olsun neyden ötürü sancınız oluyor rabbim şifa versin önemli bişey değildir inşallah
busra-mutluanne1 Suheyla19A maşallah ☺️ Bizde 12+6 yız ama şimdiden göbüş baya belli zayıf olduğumdan mıdır nedir şimdiden böyleyse napcaz bilmiyorum 😁
busra-mutluanne1 2cocukluhayatadogru ben 12+6 yım bide sen benim göbüşü görsen 😀 şimdiden baya belliyiz napcaz bilmiyorum böyle zayıf olmamdan sanırım diyorum kendi kendime😀
Stella_ mirage_90 ben 😞 fitil ve toz bi ilac verdi doktorum kullaniyorum. Tedavi edilmezse ciddi bi konu dedi erken doguma sebep olur dedi. Insallah gecer ve bi daha tekrarlamaz
mirage_90 Stella_ bende yarın tahlil vericem bakalım 😐herzaman başıma gelen bişey ama hamilelik olunca daha bi özen göstermek gerek..
Brk10 Merhaba kızlar bizde 13+1 deyiz çok şükür benmde göbeğim akşamları 5 aylık gündüz 3 aylık gibi oluyor😂@
Birpsikolog Kızlar bizdee 13+4 oldukk 🤰❤️ Bu arada whatsapp grubu var nisan annelerinin instagram hesabınızı yazarsanız ordan ekleşip gruba dahil edebilirim
Brk10 mirage_90 aynen ya akşamları pijamamı giyerken havalara giren ben sabah bakıp kaybolan göbeğini arayan yine ben😂😂😂