Sermec busra-mutluanne1 14+6 haftalık olduk şükür 🙏 🥰 valla sankı hamıle degıl gibiyim cok fazla enerjiğim bu aralar 😁
Busra_210309 busra-mutluanne1 16+4 olarak bizde burdayiz sık sık lavaboya çıkma dışında bi skntimiz yok çok şükür 😂😂
busra-mutluanne1 Sermec maşallah rabbim sıkıntısız nisan ayına ulaşmayı nasip etsin bizde bende 12+6 yız 😇Şükürler olsun ki
busra-mutluanne1 bende 12+6 yım hiç bulantım olmadı çok şükür hiç kısıtlamadı annesi yavrucum😀 bende biraz abarttım sanırım birazcık kasılmalarım oldu minik minik ama şükür atlattık gibi😇
busra-mutluanne1 SedaveSusam geçecek hepsi geçecek allahın izniyle son tırmanıştasınızdır bulantı kısmında rabbim her daim yardımcımız olsun😌
Sermec busra-mutluanne1 Amin inşallah canım 46 kiloyla başladım 8. Haftaya kadar 46 kiloydum 6 haftada 4 kılo almışım 50 kilo oldum cok mutlu oldum 😁
busra-mutluanne1 Sermec maşallah bende 49 kiloda hamile olduğumu öğrendim şuan 52 yim inşallah düşmem yıllar boyu zayıflıktan çok çektim😅
mirage_90 14+4 🤗 bulantılar geçince iştah artışı tavan yaptı sizin de öyle mi🙄 Bide bu haftalarda enfeksiyon geçiren varmı fetüsün büyümesiyle mesanede baskıdan kaynaklı olabiliyomus yarın doktora çıkıcam bakalım..
busra-mutluanne1 mirage_90 enfeksiyon olmadı ama biraz rahim büyümesinden kasılma tarzı şeylerim olmaya başladı hafiften, ama korkmayın olağan bişey minik büyüdükçe 😊
Stella_ mirage_90 ben 😞 fitil ve toz bi ilac verdi doktorum kullaniyorum. Tedavi edilmezse ciddi bi konu dedi erken doguma sebep olur dedi. Insallah gecer ve bi daha tekrarlamaz
Hediyeee 12 haftaligim ama halen mide bulantılarım kusmam var su bile icemiyorum geçsin istiyorum artık herşeyden doya doya yemek istiyorum 🙁
Newyorklugebe Hediyeee ben de öyleydim doktor bi ilaç verdi kullandıktan sonra çok rahatladım herşeyi yiyebiliyorum artık normalr döndüm kusma falan da olmuyor
Esrayldz Merhaba kızlar, 10+3 Nasip olursa nisan sonu gözüküyor. Allah herkese yavrusunu sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin🙏
busra-mutluanne1 Esrayldz amiin inşallah nisanda o mutluluğu hepimize yaşatsın rabbim🙏🏻 Bizde nisan 16 gözüküyo bakalım şimdilik😇
busra-mutluanne1 EsraOzsusam amiin inşallah bu aydan sonra bulantılarda azalır sanırım rahatlarsınız hayırlısıyla, şükür hiç çekmedim bulantı çektirmezde miniğim inşallah🙂
mirage_90 ds06 evet en son kontrolde 1,5 kilo artmıştı eminim şimdi de almışımdır iki haftalık süre zarfında😂