ayseogndr Bugün 7 haftalık olduk hanımlar bu günden sonra neler olacak bilen var mı ne değişimler merak içerisindeyim 🙏😍 nasil gidiyor sizin hamilelik
Musel ayseogndr 6+2 yim sadece akşamları bulantım oluyo çok az şekilde inşallah artmaz sizde varmı bulantı 🤔 birde haftanızı son adet tarihine göremi hesaplıyorsunuz yoksa ultrasonda çıkan haftaya göremi
Emeleml ayseogndr 9+3 günlüğüm migde bulantim var kasik agrım var uyku sorunu gece çok uyanıyorum idrara çok cikiyorum
Esrayldz ayseogndr Şuan 9+4 çok şükür bulantılarım geçti gibi. Ama ilk zamanlar çok zorlandım acıkınca miğdem bulanıyor halsizleşiyordum. Zamanla zamanla geçti Allah herkesin yavrusunu sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah🙏
masalsii Musel aynıyız 😊 benimde bulantılarım ara ara oluyor özellikle gece kusmuyorum ama sinir bozucu oluyor 🤷🏼♀️
ayseogndr Musel ya son adet tarihimle ultrasyonda da 6 haftalık çıkmıştı o zaman öğrenmiştim şimdi 7 haftalık olduk bugün bide uygulamada takip ediyorum son adet tarihimi yazmıştım
Musel masalsii evett inanın bana akşam yemeğini zorla yiyorum sanki yedikçe kusucakmışım gibi hissediyorum birde sabahları çok erken acıkıyorum uykumdan uyanıyorum resmen
Cereninbebisi Ultrasona bugun gırdım 6+5 cıktı acıkınca mıdem fena bulanıyo ozellıkle sabahları ve aksamları
Musel Cereninbebisi evettt benimde ama ben yemek yemek istemiyorum yersem kusucakmışım gibi hissediyorum meyve felan yiyorum
Cereninbebisi Yemek yapmakta zorlanıyorum tereyagının kokusuna bayılırdım suan o kadar kotu kokuyo kı anlatamam et fılan ıyıce mıgdemı bulandırıyı tatlıyı cok severdım tuketmekte zorluk cekıyorum
Musel Cereninbebisi inanın bana et görmek istemiyorum eşim et hastası hergün olsa yer ama ben görünce kusucak gibi oluyorum haşlanmış yumurta görsem kusarım herhalde ondan da tiksindim birde bulgur pilavı 🤮🤮🤮🤮🤮
Cereninbebisi Aynen yemek yerken sankı bıgazımda bırıyo heosı bırden cıkacak gıbı oluyo ama yemek zorundayım
Musel Cereninbebisi ben araştırdım hamileliğin ilk üç ayında zayıflama tiksinme olabilirmiş beslenmek için kendinizi zorlamayın bebek zaten kanınızdan besleniyo diyor doktorlar
damlac Kızlar ben de 6+4 deyim. Benim de bulantım var bazen çıkarıyorum sabahları. Aç kalınca daha çok oluyor katılıyorum ama hiçbir şey yiyesim gelmiyor. Zorla yiyorum resmen. Buzdolabını açıyorum oradan gelen koku bile midemi bulandırıyor. Bu arada kalp atışlarını duydunuz mu yarın randevum var doktorum bu randevuda duyabileceğimizi söyledi inşallah duyarız çok heyecanlıyım ve endişeliyim
Musel damlac ben 19 unda gidicem ya çok geç almışım randevumu 8. Haftama girerken gidicem malesef keşke bu hafta sonuna alsaydım diyorum
Cereninbebisi Aynı seylerı yasıyoruz valla ya benım esımde aynı adam sabah kahvaltıda bıle kavurma yıyor
Musel Cereninbebisi valla çıksın annesinde yesin kaynanam yan blokta oturuyo ben yapamıyorum görmek bile istemiyorum ya
damlac Cereninbebisi inşallah canım bir duysam rahatlayacağım kimyasal gebelik yaşadım önce endişelerim çok
masalsii Buzdolabı banada kokuyor bikaç gündür hatta mutfak kokuyor bugün yemek yapıcam ama hiç içimden gelmiyor 🙄 böyle yağlı yemeklerin düşüncesi bile miğdemi kaldırıyor
damlac masalsii şimdilik yemek yaparken sıkıntı yaşamadım ama dolaptan birşey alırken çok kokuyor bana. Kızlar sizde yorgunluk var mı ben sürekli yatar pozisyondayım ya kalkamıyorum hiç kafamı kaldıramıyorum doğru dürüst
Cereninbebisi Aynen bugunku esımın ıfadesı gozumun onunden gıtmıyo bız cocuk hakkında cok sıkıntı yasadık ben cok ıstedım esım vaktı oldugunu dudundu masrafından korktu baya streslı bı gebelıge basladım ama bugunku ıfadesı doktoru bıle guldurdu ben zaten ekrana bakıyorum bacamı sallıyo goruyomusun bak bak dıyı 😁😁😁😁
Cereninbebisi Musel valla oyleymısız ya ben asırı sıkıntı yasadım saolsun esım sayesınde hıc hos seylerle karsılasmadım o kadar stese sıkıntıya ragmen herseyı cok guzel demesı dokorun benı bı haylı sasırttı 😊