defne55 valla canim cok rahat konforlu gecti biraz ödleklik yaptim karnima baticon surulurken ben hissediorum dedim buz gibiydi yani ikna edemediler beni bastilar sakinlestiriciyi sonra oldum pamuk😂hakkaten de beton gibi oluyosun resmen imkansiz yani his denen sey yok oluyo..sabah hastaneye geldik yatisim yapildi hemen yatagimda nst cekildi sonrasinda hemsire geldi sondami takti hafif bi sizi disinda acimadi.. derin nefes alip kasmamak lazim ole yaptim ben .ameliyat sedyesi geldi beni goturduler ameliyathaneye kapisinda beni birsuru kisi beklio sorular sordular allerjim varmi bi takim ilaclara daha once ameliyat gecirdimmi vs..sonra kapidan babayigit dev gibi biri girdi anestezi dr eyvah dedim bunun eli cok agirdir yandimm😂😂 oturdugum yerden egil dedi biride ensemden hafif bastirdi ama dudaklarimi isiriyorum korkudan 😆sirtimi silip durdu habire bende ne zaman vurucak igneyi diye bekliorum coktan vurmus..uzan dedi uzandim daha uzanirken ayaklarim bacaklarim karincalandi .sicacik oldu sirayla ayaklarimi kaldirmami istedi sagi zor bela kaldirdim solu kaldiramadim imkansiz😊basta anlattigim gibi baticon olayi😂yersiz bi korkuydu benimki ikinciye tecrube edindim en azindan dr um girdi iceri nasilsin Nihal dedi benim azimda maske gozler baygin😂anladi kizdi anestezi teknikerine neden yaptiniz dedi girer girmez, cok korktu hocam nabzi yukseldi dedi😄bende kesicek diye bekliorum onumde perde var kafasini goruyorum dr un sadece cunku 5 dk gecti midemde bi baski nooluyo diyorum onlara baktim bi ciyaklama😄kizcem dr un elinde yanagima koydu hemsire azini burnunu ince hortumla temizlediler goturdu kuzumu dikisler biraz sıkiciydi yarim saate yakin surdu bitmedimi diyip durdum😜 bitti sonunda yatagima getirdiler bizimkiler ordu gibi odada kizin basinda beni beklio yavrum besiginde.5 saate yakin uyusuklugum gecti sondam cikti oda hicc acimadi yurutelim seni dedi elimi tutmak istedi hayir ben yapabilirim dedim yatagin kenarlarindan tutarak yavasca kalktim asag bakma dedi karsiya bak ole yaptim bi bastan bi basa yurudum tabi o gece bayag agrim sancim oldu yalan deil ama serum fln iyi geldi ertesi gun taburcu oldum.. evde de yatmadim dogru duzgun hep dolandim tabi gene sancim oluyodu yurumek iyi geliodu sadece ..ertesi gunde yemek yaptim evi supurdum fln kizima baktim ..ikincide bole rahat olur insallah ..Anam sanki gilgamis destani yazmisim 😂😂 ha bu arada karnima bastirdi hemsire sancim cok var deyince o biraz canimi yakti ama o bastirdikca bende elimle onun elini yonlerdim elim elinin ustundeydi psikolojik olarak iyi gelio aciyi daha aza indirgio beyin ellerimi ince bi bezle gevsek bi sekilde bagladilar kaldirsam cikar yani😆velhasil kelam Allah herkese bole iyi dogum nasip etsin insallah .