Mucize34 Neslihan60 hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin elini boş birakmasin. Elbet bir gün olur sorun yoksa merak etme belki geç olur ama olur yani bazı insanların seneler sonra oluyor kimisininde hemencik oluveriyor.rabbim eksikliğini göstermesin.
Betulsna Ayse1995 Ayy inşallah cnm gerek kalmaz hiç birşeye. Son 2 ay daha bekleyeyim o zmn beklemişken
Betulsna Ayse1995 Ayy aynen kiminle konuşsam öyle diyor o düşünceyi kafadan atmadan çocuğun olmaz diyor. Kafaya takmamak lazımmış o düşünceyle acaba tutacak mı tutmayacak mı diye ilişkiye girilmemesi lazımmış
Suzer_27 Neslihan60 bence her ilişkide bebek die girmeyin o olacak mi tutacak mi gibi düşünceleri çıkartın kafanızdan yani hiç düsünmeyin bile benim de öyle olmuştu ama dediğim gibi düsünmeyin aklınıza getirmeyin inşallah olur rabbim kalbinize göre versin
Neslihan60 Suzer_27 yatağa öle girmiyorum hiç ama adet olunca ister istemez insan mutsuz oluyo bn hiö yataga öle gşrmedim hadi gel cocuk yapalım demdm ama insan yine adet döneminde üzülüyor
Ayse1995 @Betulsna iki tane arkadasm var 11. 12. Ayda hamile kaldlar yeter dusunmivem olmazsa olmasn yoruldm diyip biraktiklarinda hamile kaldlar
Betulsna Ayse1995 Aynen galiba ben de öyle olucam artık ovulasyon testi bile yapmayayım diyorum aman ne zmn olursa Allah ne zmn nasip ederse o zmn olur diyorum artık kendi kendime
Asu20 Neslihan60 canım ben 5.yıl sonunda kavustum bebişe. Şu an çok sukur 21 gunluk olduk bile 🙏 benım mucize diye bir postum var uzun okumanı tavsiye ederim. Insallah kısa zamanda nasıp etsin Allah 🙏💓
Suzer_27 Neslihan60 tabi üzülüyor insan cok iyi anlıyorum sizi o yoldan geçtik yani demek istediğim bu sefer olur mu oldu mi gibi düsünmeyin bilinç altınıza giriyor piskoljiniz bozuluyor buda hem sizi hemde bendenizi olmusuz etkiliyor
Feminenia Se19 olsun canım oluyo oyle seyler bendə bir ara oyle oldum hamilelik belirtileri, testler silik cikti filan ama ultrasonda bir şey cikmadi iyne oldum adet gördüm
Sirin_beyza Neslihan60 canım doğal seyler deneme maydonoz suyu soğan suyu hamile olursun bilmezsin düşük yaparsın Allah korusun. Ben 1.5 yıl korundum sonra folik asit içtim hamile kalmak için 2 ay içinde hemen kaldım folik asit iç ve folik asit olan meyveler ve sebzeler ye 😊🙏
Sirin_beyza Neslihan60 merhaba hap olarak folden hamilelik öncesi ve ilk 3 ay kullandım bu hapı. Meyve olarak en çok avakado daha sonra ıspanak portakal