Feminenia DiplomaliEvHanimi evet insan da saygi duymak zorunda hiss ediyor ama bazen Beni çok etkiliyo size ne dememek icon kendimi zor tutuyorum ama sabrli da olmaliyiz insanla hep biyley
Se19 Feminenia canim durup durup sana bakiyorum. Umut olun bana diye bir baslik acmistin o zamandan beri bakiyorum sana :) hala regl olmamissin sanirim bu super bi haber 💃
Feminenia Se19 hayir canım oldum regl ve 2 ay gecikti ilk defa başıma geldi ama olsun hayirlisi inşallah
Betulsna Srn35 Ne zmn çekiliyor bu rahim filmi acaba? Adrtliyken mi? Rabbim tez vakitte kucağını doldursun cnm 🤲
Srn35 Betulsna adetten sonra cekiliyormuş canım Amin insallah Allahım seninde ve isteyen herkesin kucagını doldursun 🙏🙏
Betulsna Ayse1995 Erken mi. Beklemeli miyim? Bilmiyorum ki yani çektireyim emin olayım istiyorum o yüzden kuzum.
Betulsna Sedos2020 Aminn kuzum Allah razı olsunn. Zaten şu stresten Bi uzak durabilsek belki de Rabbim nasip edecek ama işte kafa da kurup kurup duruyorum.
Ayse1995 @Betulsna 1 yil dolsun en azından canım stres yapma su önümüzdeki 2 ayda allahım gerek kalamadan nasip eyelsin Inslalah :)
Betulsna Ayse1995 Ayy inşallah cnm gerek kalmaz hiç birşeye. Son 2 ay daha bekleyeyim o zmn beklemişken
Ayse1995 @Betulsna Bende aynıyım canım nelere bakyrm internetten gorsen hastalık hastası oldum😂 Doktor stresi bırakamadığın sürece kalamazsn hamile dedi çünkü direk beyinle alaklayms yumurtlklar
Betulsna Ayse1995 Ayy aynen kiminle konuşsam öyle diyor o düşünceyi kafadan atmadan çocuğun olmaz diyor. Kafaya takmamak lazımmış o düşünceyle acaba tutacak mı tutmayacak mı diye ilişkiye girilmemesi lazımmış
Se19 Feminenia cok cok ozur dilerim ya ben @DiplomaliEvHanimi i etiketlemek istemistim 😓 cok ozur dilerim. 😓😓😓 ama bahaneyle dualarima sizi de katicam, bu gunler cok mubarek gunler Allahim bos cevirmez... Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla saglikla nasip etsin 🙏🙏🙏
Feminenia Se19 olsun canım oluyo oyle seyler bendə bir ara oyle oldum hamilelik belirtileri, testler silik cikti filan ama ultrasonda bir şey cikmadi iyne oldum adet gördüm
Neslihan60 Mucize34 coook gittim capaya cok gittim bölüm başkanı hastasıydım capa eşimin akarabaları calışıyo ama hiç bişym yok simir verdim emara grdim hc bişey yok
Mucize34 Neslihan60 hakkında hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin elini boş birakmasin. Elbet bir gün olur sorun yoksa merak etme belki geç olur ama olur yani bazı insanların seneler sonra oluyor kimisininde hemencik oluveriyor.rabbim eksikliğini göstermesin.
Neslihan60 y_demir yumurta takibi yaptrmadm ama en son gttipimde yumurtam catlamş ama olmuyo söylemştı doktr
Neslihan60 Kircicegi-34 onu yaptım uzaklaştrdım kendimden biraz adetimden sonra 12 gğn sonra yaptım yumurtlama döneminde ama olmadı herşey nasip kısmet