Essraanil Ultraslan40 çok iyi değil kuzum malesef çok az kilosu doktor pek umutlu bakmıyor Rabbimden ümit kesilmez.. ameliyattan da çok fazla korkuyorum nasıl geçti seninki uyuyup uyanamamak en büyük korkum ameliyat göZümde çok fazla büyütüyorum :(
Ultraslan40 Essraanil canım benim omur iliğimden iğne yaptılar gram acımadı, sonra zaten belden aşağısı uyuşuyor ayıkken yapıldı ameliyat, hiç bir şey hissetmedim İnan, korkma inşallah bebeğin daima seninle kalır
Ultraslan40 Essraanil yok canım onlar öyle yaptı benim de işime geldi. Genel unutulunca narkozun etkisinden kurtulamazsam diye korkuyordum bu iyi oldu bence. Seni genel anestezi mi yapacaklarmış
Afra34 Ultraslan40 sen hiç düşünme kendini üzme Allah'ın izniyle az kaldı bundan sonrası daha iyi daha kolay geçecek inşallah 🤲🏻 dualarımız seninle ❣️
Ultraslan40 Afra34 allah razı olsun canım benim Rabbim dualarımızı geri çevirmesin herkesin yavrusunu annelerine bağışlasın💐
ictenbirsess Ultraslan40 Bunu riske atıyor olman beni çok şaşırttı. Bu işin uzmanı olan doktoruna güvenmelisin bence olan biten her şeyi anlat ve ne yapılması gerektiğini öğrenip yap. Yani Allah kimseye yaşatmasın böyle zor şeyler ama inanırsan kedinede bebeğinede güçlü olursan inan küvezden sağlıkla çıkar. Ama şuan yaptığın bence daha tehlikeli ikinizinde hayatını riske attığınla kalmayıp onuda kendini gibi yoruyorsun bence eğer doktorun güvendiğin bir doktorsa ona inan dediklerini yap ha değilse hemen güvenebileceğin bir doktor bul ve çözüme ulaş. Allah yardımcın olsun inan sen güçlü olursan evladında senin kadar güçlü olup sağlıkla anneciğine kavuşur.
Ultraslan40 ictenbirsess canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim, üç gün oldu doğum yapalı, tansiyonu düşüremeyince bende baya risk altındaydım onu da görünce hemen doğuma aldılar. Bebeğim küvezde şu an, dualarınızda bizi de unutmayın olur mu 🤲🤲
Ultraslan40 BamBi senin işin çok zor canım çünkü vücut yorulunca da tansiyon yükseliyor, Allah yardımcın olsun gerçekten zor
Essraanil Ultraslan40 bana hiçbirşey demedi henüz o konu hakkında kuzum ben öyle düşündüm ama hangisinin iyi olucağını bilemedim..yarım uyuşturduklarında da herşeyi duyarım diye korkuyorum konuşmalarını yaptıklarını filan çok kararsızım ikisinden de korkuyorum
Afra34 Ultraslan40 hayırlı günler canım nasılsın bebek nasıl oldu tansiyonun düştü mü hastaneden çıktınız mı durumunuz nasıl
Ultraslan40 Essraanil kız hiç ameliyat hakkında hiç konuşmuyorlar kendi aralarında muhabbet ediyorlar ben o ara ayetel kürsüleri okuduğum için hiç bir muhabbetlerini duymadım anlamadım da 😂 zaten 10-15 dk sürüyor hiç bir şey hissetmiyorsun. Ben ölecem korkusuyla inan ameliyatı hiç düşünmedim bile 😂😂😂
Zeyk @Ultraslan40 seni merak ettim nasılsın? Tedaviye baslayabildin mi? Gebelik zehirlenmesinden supheleniyorlardi. Umarım iyisinizdir ikiniz de 🙏🌸💕
Zeyk Ultraslan40 anladım. Yaaa minik yavrun erkenci çıkmış Allah sağlık sıhhat versin ikinize de yavrunu sana seni ona bağışlasın 🙏🌸 erken olmuş doğum ama nasip böyleymiş bununla geçmiş olsun güzelim. 💜