Deletedmom2224 Ultraslan40 alacaksın alacaksın inşallah sütun de bir iki güne gelir mutlaka kuzum hiç merak etme sen 😊 kendini toparlayıp gidebildin mi yanına 💕
Ultraslan40 Deletedmom2224 gittim kuzum minicik ya elma kadar kafası var çok farklı bir duyguymuş göğsüm sızladı 🙈🙈🥰
Aydinesime1110 Ultraslan40 aynı hastalığı ben geçirdim vücudum yüzüm siserken iyiyim diye diye dolaşıyordum ortalıkta en son gittiğim doktorun yatış ve sevk istemesi ile ciddiyetin farkına vardım. 19/10 tansiyon ile hastanede yattım üç dört gün hastanede yattım ağır düzeyde gebelik zehirlenmesi vardı . Nöbet gecirmeyeyim diye magnezyum serumu veriyorlardı o da beni mahvetmisti artık ben yalvariyordum doğuma alın dayanamıyorum diye . Eğer risj yüksekse kendini tehlikeye atma . Beyin hasar görürse geri dönüşü olmayabiliyormus Rabbim şifanı versin evladını sana bağışlasın inşaallah
Ultraslan40 Aydinesime1110 canım bu sana uygulananların hepsini bana da uyguladılar en son Doğuma aldılar doğurdum çünkü çok büyük tehlikedeydim bende
Ultraslan40 Aydinesime1110 canım bir şey soracam doğumdan hemen sonra tansiyon düzene bindi mi yoksa yine 14/15 lere çıktı mı? Birde karaciğer enzimlerinde artış olmuş muydu ne kadar zaman sonra iyileştin
Deletedmom2224 Ultraslan40 oy kuzumm ya kıyamamm Rabbım sağ salim ordan çıkmayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla 😍💕💕
deleted638 Ultraslan40 merhaba hayırlı ömürlü olsun inşallah bebisiniz sağlıkla büyüsün siz nasıl oldunuz düştümü tansiyonunuz
ZAsk Ultraslan40 İnşallah canım benim bir an önce sağlıkla evinize çıkın🙏 Benim de inanılmaz baş ağrım var boynumdan vuruyor. İki gündür de inanılmaz kulaklarım dolgun tansiyonum normal ama. Bakalım yarın kontrole gideceğim 😒
Afra34 Ultraslan40 hayırlı sabahlar canım benim nasılsın daha iyisin inşallah 🤲🏻 varmı bi gelişme ❣️💐🌺
Ultraslan40 Afra34 canım yeni gördüm çok ağrım var karaciğer enzimlerinin değerleri de baya baya yükselmiş benim, ne olacak bilmiyorum bugün de buralıyız yani
Essraanil Ultraslan40 canım sanırım beni de birkaç güne ameliyata alıcak ve ben inanılmaz korkuyorum ameliyattan :(
ZAsk Essraanil Sseninde mi tansiyon? Korkma içinde en az 2 kilo taşıyan kadın, emziren, uykusuz kalan kadından gçlüsü var mı? Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏
BamBi Ultraslan40 saol canisi Allah razi olsun sendende. Insallah dayanabilirim. Duygusalllik en üst düzeyde bauen stressen aglama krizim tutuyor 😔. Ben uster idtemez mecbur kalkiyorum 10 bucuk aylik kizim var annem geliyor yardima ancak oda yasli artik kollari tutmuyor kadinin. Dualara ve Rabbime sigindim
Ultraslan40 BamBi senin tek sıkıntı çocuğunun olması, artık annen varsa kardeşlerim yardımcı olmalı, ahhh.. o psikolojiyi emin ol en iyi ben anlarım, kafayı yedim iyice
Ultraslan40 deleted638 canım hiç belli değil bir anda çıkıyor sonra iniyor garip yani, ilacı kullanmaya devam ediyoruz şimdilik
Afra34 Ultraslan40 sen hiç düşünme kendini üzme Allah'ın izniyle az kaldı bundan sonrası daha iyi daha kolay geçecek inşallah 🤲🏻 dualarımız seninle ❣️
Essraanil Ultraslan40 çok iyi değil kuzum malesef çok az kilosu doktor pek umutlu bakmıyor Rabbimden ümit kesilmez.. ameliyattan da çok fazla korkuyorum nasıl geçti seninki uyuyup uyanamamak en büyük korkum ameliyat göZümde çok fazla büyütüyorum :(