Gizeminik Nursnr1 benim kasığımda ağrı batma olmadı sivilcem de olmadı sadece hiç bulantım olmadı başından beri daha önce oğlu olanlar senin kesin erkek olacak diyordu😊 bilmem artık ne kadar doğru ama sonuç erkek💙
Nursnr1 Gizeminik valla benimdd aman aman bi ağrı batma olmuyor ama cok madır oluncada solda oluyordu ama bulantım var hafıften kusma olmuyor bendede
Leylaaaaa Prenslerinin_annesi benim 12.haftada %90 erkeğe benziyor dedi. 18.haftada da kesin erkek dedi
Ryhnylmz 1dem valla kalbini falan hissetmedm orası sızladı hep hafif bastırdıgım zaman hemen minik minik sızı oluyodu 😀
Ryhnylmz 1dem kuzucum benim ne tatlı 😍 Allah sağlık versin hepimizin bebeği inşallah çok sağlıklı olsun
Ozlembjk Prenslerinin_annesi belli oluyor ama hata payi yüksek şöyle söylim bende 2.bebeğim de 14.haftada öğrendim erkek denildi sonralardada göstermedi doğumda öğrendim bebeğim kiz mis yani biraz daha gelismesini bekleyin biliyorum o haftalarda zor oluyor insan merak ediyor ama yapacak bisey yok
defne55 Prenslerinin_annesi bana 12 haftamda kesin kız dedi değişmedi 34 haftalık olduk hala kız bebekler kendini gösterince kesinleşiyor canim
Prenslerinin_annesi Mrvrlshn degiştimi %100 demedi ama erkege benzıyo dedi Allah herkesin gönlüne göre versın
Prenslerinin_annesi Nursnr1 malesef benimde hep solum kasılırdı sertlik hissediyordum doktor sagda dedi ama sırtı burda die gosterdıgınde tam göbegimin altindaydı