Prenslerinin_annesi Bayanlar 14 haftalık gebegim doktorum net kesın diyemem ama erkege benzıyo dedi basına böyle bişey gelipte sonra kesinleşen oldumu @
Akyuz61 Prenslerinin_annesi kuzum bana 14.haftada %100 erkek dedi 26.haftamdayım hala aynı 🙏 ama belli olmuyor gerçekten 16.haftadan sonra anca %100 diyen doktorlarda oluyor 😐
Cansinsen_ Prenslerinin_annesi benim geldi canım 13+4 büyük ihtimal erkek ama bekleyelim yamılma payı bırakıyorum dedi 18de kesin erkek çıktı😍💙
azizeguneyy Prenslerinin_annesi net bellli olmaz. net olsun istiyorsan 20. haftadan sonra detaylı ultrason yaptır.
Gizeminik Benim geçen hafta yani 13 haftada 2li testimde erkek dedi doktor.. bugün 14. Haftayım kendi doktoruma gittim o da erkek dedi🤷♀️😊
Nursnr1 Prenslerinin_annesi Gizeminik Akyuz61 Kızlar peki sağ kasığınız mı sol kasığınız mı ağırıyordu sıklıkla ? Yüzünüz sivilcelendi mi🙄
Prenslerinin_annesi Akyuz61 bana ultrason parlamıs olabiliyor kordon olabiliyor net diger ay geldiginde belli olur dedi
Akyuz61 Nursnr1 sol kasığım da çok ağrım oluyordu. Benim cildim hep sivilceliydi gebelikte ekstra bi sivilcelenme durumum olmadı bazen gidiyor bazen tekrarlıyor 🤷🏻♀️
Gizeminik Nursnr1 benim kasığımda ağrı batma olmadı sivilcem de olmadı sadece hiç bulantım olmadı başından beri daha önce oğlu olanlar senin kesin erkek olacak diyordu😊 bilmem artık ne kadar doğru ama sonuç erkek💙
Busra_2308 Bana 12. Haftada yüksek ihtimal erkek dedi 16. Haftada başka doktor göstermiyor dedi bakalım detaylı ultrasonda netleşir herhalde
Nursnr1 Prenslerinin_annesi aaaa sol gösterip sağ cıkması benımde sol ağırıyor 8+3 haftalığım benımde belli değil mi nerede olduğu bebeğin
1dem Prenslerinin_annesi bence öyle benim ikinci gebeliğim onada erkeğe benziyor böyle de gider dedi 12+2yken
Ryhnylmz Prenslerinin_annesi bana da erkeğe benziyor dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol var o zaman net söylicek inşallah 😊 ben sağda hissediyorum hep ama ne tarafta hiç sormadm
Bsr37 Prenslerinin_annesi bana 14 haftalıkken kıza benziyor yüksek ihtimal dedi doktor ama 2 hafta sonra erkek olduğunu öğrendik yengemede erkek demişlerdi onunda kızı oldu 😊yani tam sonuç 16 haftada belli oluyor canım
Prenslerinin_annesi Nursnr1 malesef benimde hep solum kasılırdı sertlik hissediyordum doktor sagda dedi ama sırtı burda die gosterdıgınde tam göbegimin altindaydı
Ryhnylmz 1dem valla kalbini falan hissetmedm orası sızladı hep hafif bastırdıgım zaman hemen minik minik sızı oluyodu 😀