Nur___ Recbey olur inşllah, bana filiz hanm 15.haftamda söylemişti sağolsun, senin de belli olur inşallah, Sağlıkla
Recbey Nur___ işte benimki göstermeyince bugünlere kaldım malesef😊 kordon oluyor cinsiyet göstereceği yerde😊
Nur___ Recbey zaten en sağlıklısı biraz geç öğrenip net olması, devlette zaten erken dönemde söylemiyor doktorlar,
Nur___ Recbey inşallah, erken zamanlarda İlter beye gidiyordum haftam da 19 du, cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun diyordu ki ben özelde öğrenmiştim zaten 😂neyse herkese hayırlı doğumlar
Cinarin_annesi14 Nur___ ya normal bakıyo hiç bacagını ölçsün ne bilim pek ayrıntılı anlatmıyo gibi hissediyorum ilk doktorum bide hiçte değiştirmedim 30 hftalık olduk zaten umarım güzel olur herşey ama neşeli bir doktor
Nur___ Cinarin_annesi14 özel doktora gidiyorsun canım soracaksın sor boyu karın çevresi ne kadar kalbi iyi atıyor mu, söylemek zorundaki der zaten cana yakın bi doktor, bana bebeğimin cinsiyetini öğrenirken video çekmişliği var 🌺iyidir
Tugbanur 40 günlük olduk 🌸 9 ay boyunca filiz hanıma gittim doğumum da filiz hanım da oldu çok memnun kaldım tavsiye ederim
quuenn Recbey ne güzel siz kaç haftalıksınız :) ben baya memnunum aybala hanımdan iyi bakıyo ilk gebeliğim düşük olmuştu gece 3 te gitmiştik geldi motive etti falan iyi biri baya :)
Recbey quuenn 17+4 haftalık hamileyim evet çok iyi bir doktor aybala hanım 😊 Sizede çok geçmiş olsun rabbim birdaha yasatmasin bende ilkinde düşük yaşamıştım kotu zamanlardı ama çok şükür geçti rabbim sabrının selametini veriyor 🤲
quuenn Recbey amin canımm evet zor bi süreç baya yine aynı olcak diye de baya korkuyorum 12 hafta bi dolsa daha rahatlıcam 🙏🏼 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah miniklerimizi 🙏🏼