Civcivim_34 Mrb anneler 7 haftalık olupda mide bulantısı olanlar var mı ben sabahları çok kötü oluyorum
Gamze20gamze Civcivim_34 7 ye girdik ama şu an dahil bulantim çok, ve istifrada edemiyorum nasıl geçicek ya sabır 😖
Mucizebebegim3 Civcivim_34 Benim birden gelio ve elimi ayagimi bosaltio garip bi bulanti benimki tansiyonuku dusuruyo resmen bulundugum yerde oturmazsam basimi tutamayip dusuyorum
Ruhsuz 10 haftalık akşamdan beri lavobadan çıkamıyorum benim sabah akşam farketmiyor sürekli bulanıyor
gzmuygn 7+2 1 haftadır başladı bulantım ama kusma yok tüm gün elimde krakerle dolaşıyorum.birde öğretmenim derste çocuklara bakarken bulantıdan suratımın şekli değişiyor çocuklarım onlara tiksinerek bakıyorum sanıyorlar heralde 😀 Doktor ilaç yazdı ama zararı yok desede kullanamıyorum korkudan çok uyku yapıyormuş zaten😑
Deletedmom091 gzmuygn aynıyız 7+2 benim hala başlamadı bu bulantı denen belirti🤭diye diye bi gün öyle bi başlicak ki şimdiye kadar yediğime yiceğime herşeyden pişman olucam endişesi de var hani😂bulantısı olan tüm annelerin tez zamanda düzelmesi dileğiyle🤲🏼🧿
Deletedmom091 gzmuygn bende öğretmenim hocam merdivenler sende de kasık ağrısı yapıyor mu?ben bazen dayanamicak gibi oluyorum da bide sınıflar çok kalabalık hep ayakta ders anlatıyorum oda mahvediyo🤦🏻♀️Sen bu sorun karşılaştın mı
Suzannn20 Yarın 8 haftalık olacağız 2 haftadır midem berbat... umarım yakında geçer. Kalp atışını 7 haftlıkken duyduk
Civcivim_34 Evet arkaşadaşlar mide bulantısı var ama kusmuyorum ben de normal de öyle mi oluyor herkeste bilmiyorum
Mucizebebegim3 Civcivim_34 Benim degisiyor bazen cok agriyor bazen normal .. 7+3um diye sanirim belmi hamilelik ilerledikce sut hormonu artarsa olablir :)
Yelz_91 Civcivim_34 merhaba canım 7+5 iz bizde .... evde pişen yemek kokulrına karşı hassasım ... çok şükür beni zorlayan bulantım yok