Hatice_01 Merhaba burada yeniyim. 9 + 4 haftalık hamileyim.Ee hayliyle cinsiyet merakı sardi😊Dün bir komsu gobegime alyansa iple birşey yaptı cinsiyeti gösteriyormuş 🤔😊 Alyansta daire şeklinde döndü oda kiz demekmiş . ALLAH bilir tabikide herseyin hayirlisi. Boyle yaptirip tutan var mi merak ettim 😊
Ozican Hatice_01 benimki tuttu 🤣 erkek çıktı.Ben çin takvimi rus takvimi ne varsa yapmıştım hepsi erkek çıkmıştı 😁
Deletedmom0048 Hatice_01 Çin takvimi bebeğin kesesi aşerme hepsi erkek gösteriyordu sadece yüzük testi kız dedi kızım olacak☺️ Tabi geleceği allah bilir buna inanmak şirk olur ama merakınızı gidereyim☺️
online_mom Hatice_01 of evet 😂 ablama yapmıstık iki çocugunda tuttu.bana yaptı ablam banada tuttu 😂🙈 ama dogru denilmez tabı bu duruma 🙄👍
Hatice_01 1dem bende ilkkez duydum nette baktim varmis boyle birşey yapan cokmus ama ne kadar gerçekçi bilinmez
Guzelllll Ozican banada yapmislardi 2 kizim tuttu bakalim bunu daha bilmiyoruz 20+3 hala cinsiyetini goremedik 🤣
Hatice_01 Deletedmom0048 Aynen öyle tabikide sağlıklı olsunlarda inşallah. benimkiside kız çıktı bakalım ne olucak 😊😊
Hatice_01 Ozican online_mom Yanı buda fal gibi Birşey allah bilir elbette ama sordugum herkesin ki çıkmış 😊 Bende duyunca meraklandım iyice